Côte d'Azur

Auto huren French Riviera – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Ontdek de Zuid-Franse kust per huurauto

Voor een goede auto komt u aan de Cote-D-Azur vanzelf bij Sixt autoverhuur terecht. Wij zijn langs de hele kust aanwezig en hebben op elke autoverhuurlocatie prachtige nieuwe auto's voor u klaarstaan.

Bekijk meer Bekijk minder
Meer dan tien autoverhuurvestigingen

Meer dan tien autoverhuurvestigingen

Arriveert u per vliegtuig, dan staan onze medewerkers klaar op de luchthaven van Nice (NCE), Saint Tropez (LTT) en Toulon-Hyères (TLN). Ook na uw treinreis bieden wij u een naadloze aansluiting in de vorm van een mooie huurauto. In Antibes, Hyeres Palyaudvar en Toulon vindt u onze locatie op het station.Het baliepersoneel van Autoverhuur Cote-D-Azur helpt u snel op weg. Reserveerde u van tevoren al per telefoon, via deze website of met behulp van onze mobiel app, dan staat de huurauto al voor u klaar. Maar onze goedkope autoverhuur werkt ook erg snel wanneer u de zaken ter plaatse regelt. Snel wordt een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt. Dan wordt gekeken of u nog extra wensen heeft. Misschien een kinderzitje, betrouwbaar navigatiesysteem of een all-risk verzekering? Het wordt moeiteloos in de huurovereenkomst opgenomen. Net als de aanmelding van een extra bestuurder. De medewerkers van Autoverhuur Cote-D-Azur zijn bijzonder servicegericht. Zij geven u uitleg over de borg en zorgen dat een Auto huren aan de Cote-D-Azur tot een groot succes wordt.Natuurlijk zijn de mogelijkheden voor een Auto huren aan Cote-D-Azur niet beperkt tot luchthaven of station. Ook in het centrum van Antibes, Cannes, Cannes-Le Cannet, Nice, Saint Tropez en Villeneuve Loubet staan onze enthousiaste medewerkers voor u klaar.

Bezoek strand, steden en natuur

Bezoek strand, steden en natuur

Een auto huren aan de Cote-D-Azur geeft u de vrijheid om de uitgestrekte stranden langs de kust te bezoeken. U wordt opgenomen in het Franse vakantieverkeer en stopt wanneer u wilt. Ook de natuur in het achterland is prachtig. U kunt er heerlijk wandelen in de vrije natuur. Ook voor een bezoek aan de schitterende kuststeden Cannes, Nice en misschien Monaco, is het uiterst praktisch om bij ons een betrouwbare auto te huren.Autoverhuur Cote-D-Azur laat u met volle teugen genieten!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties