Corsica

Auto huren Corsica – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij SIXT autoverhuur is de ideale manier om Corsica te verkennen. Op dit Franse eiland in de Middellandse Zee staan we daarom op twee verschillende locaties voor u gereed. U vindt ons ten eerste op het vliegveld van de hoofdstad Ajaccio (AJA) aan de westkust van het eiland. Het andere filiaal bevindt zich bij het vliegveld van Bastia (BIA) in het noordoosten. In beide gevallen kunt u een uitgebreid aanbod van prima onderhouden huurauto's verwachten. Wilt u van tevoren een huurauto bij ons reserveren? Dan kan dit telefonisch, maar nog eenvoudiger is het natuurlijk om de reservering via onze website door te geven!

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Corsica: ontdek een van de mooiste mediterrane eilanden

Of u het eiland nu vanuit Ajaccio of vanuit Bastia verkent, Corsica staat hoe dan ook garant voor een onvergetelijke tijd. Zo zijn er langs de kust prachtige stranden met goede mogelijkheden om te snorkelen, duiken of te zeilen. Cultuur kent Corsica ook in overvloed, met talloze oude citadels zoals in Calvi of Bonifacio. Een auto huren om de prachtige natuur van het eiland te leren kennen, is tenslotte ook een aanrader. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Calanques de Piana? Deze spectaculaire klippen staan eervol vermeld op de UNESCO Werelderfgoedlijst en verdienen zeker een bezoek.

Bekijk meer Bekijk minder
Voordelig een auto huren in Corsica

Voordelig een auto huren in Corsica

Corsica is als eiland prima geschikt om met de auto te verkennen. Het komt dus goed uit dat Sixt autoverhuur in Corsica erg voordelig is. Een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's stelde onlangs zelfs nog vast dat we een van de goedkoopste autoverhuurders van heel Europa zijn. Behalve goedkope autoverhuur richten we ons echter ook op een goede service. Al onze medewerkers zijn deskundig en vriendelijk, onze auto's zijn nooit meer dan zes maanden oud en accessoires zoals een navigatiesysteem of kinderzitje kunnen we probleemloos voor u regelen. Het mag dus duidelijk zijn dat u voor betrouwbare en betaalbare autoverhuur in Corsica niet verder dan ons hoeft te kijken.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties