Chambéry

Auto huren Chambéry – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij onze autoverhuur in Chambéry huurt u tegen een wel zeer aantrekkelijk tarief een goede auto waarbij u de keuze heeft uit modellen zoals snelle kleine stadsauto's waarmee het handig parkeren is, en een comfortabele huurauto voor een heerlijke vakantie met het hele gezin. Daarnaast hebben wij in ons aanbod ook stijlvolle grotere luxueuze auto's voor u klaarstaan waarmee u met alle gemakken voorzien naar uw zakenrelaties reist. Wanneer wij u met onze speciale prijsvergelijking voor goedkope huurauto's het bewijs leveren dat SIXT autoverhuur echt super goedkoop is, dan is er niets meer dat u kan tegenhouden om uw tijdelijk vervoer bij onze goedkope autoverhuur te reserveren via de website, op locatie, met onze praktische mobiele app, of zelfs door bemiddeling van uw eigen reisbureau!

ALLE SIXT LOCATIES

Altijd de beste auto bij de autoverhuur in Chambery!

De beste auto huren in Chambery gaat, net als op alle andere ruim 4000 vestigingen ter wereld, prima bij onze uitmuntende verhuurlocatie. Een auto huren werkt bij ons altijd in uw voordeel omdat onze dienstverlening er volledig op gericht is om u tijdelijk vervoer te kunnen leveren dat helemaal is toegespitst op datgene wat u echt nodig heeft. Niet meer en niet minder! De huurauto van uw keuze kunt u afhalen op onze autoverhuur locatie bij de luchthaven van Chambery, 73000 Chambery, of in de stad zelf aan de 395 Quai des Allobroges, 7300 Chambery.

Bekijk meer Bekijk minder
Onwaarschijnlijk snel en tevreden een auto huren in Chambery!

Onwaarschijnlijk snel en tevreden een auto huren in Chambery!

Bij de autoverhuur in Chambery kunt u onwaarschijnlijk snel beschikken over een auto die u zeker zal bevallen. Desgewenst kunt u bij de huurauto diverse handige extra's in de huur meenemen zoals een uitstekend functionerende routeplanner of een kinderzitje van goede kwaliteit. Chambery ligt midden in de Franse Alpen en door bij ons een auto te huren in Chambery kunt u op een plezierige manier het fantastische landschap in de omgeving van de Mont-Blanc bewonderen op een moment dat dit u het beste uitkomt. Verder vindt u in Chambery onder andere een schitterend oud kasteel met een kapel waarin tussen 1453 en 1578 de lijkwade van Turijn bewaard werd!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties