Auto huren in Caen

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Caen

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Caen Treinstation, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Caen

Auto huren Caen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Caen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een betrouwbare en goedkope huurauto in Caen vindt u bij autoverhuur SIXT. Met eigen vervoer ligt zowel de stad zelf als de schitterende omgeving binnen handbereik. Zo bereikt u eenvoudig zakelijke adressen en onderneemt u culturele uitstapjes met bijvoorbeeld een luxe wagen, een sportwagen of een cabrio.
Goedkoop auto huren Caen

Goedkoop auto huren Caen

Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren in Caen, dan zijn de kosten van tevoren overzichtelijk en compleet. Sixt autoverhuur biedt u een auto die goed onderhouden is tegen een scherpe prijs. Onze auto's zijn gemiddeld niet ouder dan een halfjaar en krijgen zeer regelmatig een beurt. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse categorieën, zodat u altijd de beschikking krijgt over een auto die past bij uw rijstijl. Gaat u voor optimaal comfort? In dat geval is een automaat een goede optie. Doordat wij gevestigd zijn bij het vliegveld en het centrale treinstation van de stad, zijn we altijd eenvoudig te bereiken. De luchthaven Caen-Carpiquet wordt ook wel aangeduid met de afkorting CFR.
Met een huurauto Caen ontdekken

Met een huurauto Caen ontdekken

In de stad Caen zijn diverse bezienswaardigheden te vinden die beslist een bezoekje waard zijn. Zo is er allereerst het Kasteel van Caen, een citadel die reeds in het begin van de middeleeuwen door Willem de Veroveraar werd gebouwd. Vanaf de diverse wallen die dit kasteel tot een ware vesting maken heeft u een schitterend uitzicht over de stad. De Église de Saint-Pierre is een mengeling van de gotiek en de renaissancestijl. Met zijn hoge, scherpe spits is de kerk al van verre te zien. Het gebouw is zowel van binnen als van buiten zeer indrukwekkend te noemen. De Abbaye aux Hommes vormt een geheel met de kerk Saint-Étienne. Inmiddels is de abdij in gebruik genomen als stadhuis. De kerk is nog geopend voor bezoek. Ook hier is de mengeling van bouwstijlen opvallend. Het gebouw heeft romaanse trekjes, maar de abdij is in de achttiende eeuw bijna volledig herbouwd.
Nog meer profijt van autoverhuur Caen

Nog meer profijt van autoverhuur Caen

Onze autoverhuur Caen biedt meer dan dat. Ook een uitstapje buiten de stad is heel eenvoudig, wanneer u kiest voor een auto huren. Caen staat vooral bekend, doordat deze stad zo dichtbij de invasiestranden gelegen is. Arromanches is met de auto binnen drie kwartier te bereiken. Bent u nooit eerder in Caen en omgeving geweest? In dat geval is een navigatie onmisbaar. Een auto huren Caen brengt de meest indrukwekkende plaatsen binnen handbereik.
Show more

Handige weetjes voor huren in Caen

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Caen?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Caen dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Caen.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Caen?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Caen. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 706 reviews
Het voertuig
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
Overgave voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Caen

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Caen?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Caen?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Caen?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Caen

Meer weergeven

Site Navigation