Blagnac

Auto huren Blagnac – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Toulouse ligt in het hart van Zuidwest-Frankrijk, Toulouse-Blagnac Airport (TLS) is de toegangspoort tot deze prachtige, vaak wat over het hoofd geziene regio. Een auto huren in Toulouse-Blagnac bij SIXT autoverhuur is daarmee een logische en verstandige keuze. U bent namelijk verzekerd van een nieuwe huurauto, goedkope autoverhuur en een mooi achterland. U vindt de autoverhuurvestiging in de aankomsthal van de luchthaven. Doe een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en laat u verrassen door de deal die u krijgt. Met 250 vrije rijkilometers rijdt u met uw huurauto zo van de luchthaven naar uw favoriete plekjes in Toulouse. Bijvoorbeeld het Haute-Garonne gebied en het Canal Midi, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

ALLE SIXT LOCATIES

Ontdek de parels van Toulouse met een huurauto van Sixt

Onze autoverhuur in Toulouse-Blagnac - op slechts 8 kilometer van de stad Toulouse - biedt een ruime en gevarieerde keuze aan stadsauto's, cabrio's, stationwagens, SUV's, sportauto's en busjes. Ze zijn alle perfect voor een goede en goedkope autovakantie. Ons autoverhuurlocatie is 7 dagen per week open (ook op feestdagen) en heeft een 24-uurs inleverservice. Toulouse is perfect om met een gehuurde auto te verkennen. Of u nu een BMW, Citroën, Fiat, VW, Opel, Ford, Mercedes, Mini, Peugeot of Skoda boekt. U bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer en ontdekt monumentale parels waar u anders geen weet van heeft. U vindt ze snel als u een navigatiesysteem bijboekt. En als u niet alleen wilt rijden, kunt u een extra bestuurder meeverzekeren.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren op Toulouse-Blagnac geeft alle vrijheid om Toulouse te ontdekken

Een auto huren op Toulouse-Blagnac geeft alle vrijheid om Toulouse te ontdekken

Met een auto huren bij Sixt autoverhuur in Toulouse-Blagnac krijgt u toegang tot de mooiste locaties in deze streek. U rijdt snel en comfortabel door het historische stadscentrum van Toulouse, langs de schitterende rivier de Garonne en naar de ontzagwekkende Midi-Pyreneeën en Atlantische kust. Wij maken het u makkelijk om in uw eigen tempo en eigen tijdstip dit gebied in Frankrijk bloot te leggen. Boek online via onze website, telefonisch (+31(0)23 56 986 56) of via onze mobiele app een huurauto en neem bij aankomst aan de balie van ons autoverhuurstation uw autosleutels in ontvangst. Om vervolgens veel rijplezier tijdens uw verblijf in Toulouse te hebben. Uw genot wordt nog groter als u profiteert van een van onze regelmatige topaanbiedingen.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties