Auto huren in Aquitaine

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Aquitaine

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Bordeaux Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Aquitaine

Auto huren in Aquitanië: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Aquitanië: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Aquitanië is de veelzijdige Franse regio die een beetje van alles heeft: grote steden en prachtige natuur. U doet er dan ook goed aan deze regio op uw gemak te gaan verkennen. Door een auto te huren kunt u overal komen in de hele regio. Wij bieden u zes verschillende locaties waar u een auto kunt ophalen, waaronder op de drie luchthavens. Zo kunt u van uw vliegtuig rechtstreeks overstappen op uw nieuwe auto. Onze autoverhuur in Aquitanië vindt u ook op de treinstations. Daar kunt u bovendien uw auto 24 uur per dag weer inleveren.
Profiteer van optimaal gebruiksgemak

Profiteer van optimaal gebruiksgemak

Wij maken het voor u zo gemakkelijk mogelijk om een auto te huren in Aquitaine. Zo kunt u een auto reserveren door langs te komen op één van onze vestigingen, maar ook kunt u bellen naar de servicelijn. Onderweg maakt u handig gebruik van onze mobiele applicatie voor smartphone, PDA of tablet. Betalen kunt u doen bij een Quick-Check-In of wanneer u de rekening per post of mail ontvangen heeft. Doordat wij altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's doen, kunt u er zeker van zijn dat u nooit te veel zult betalen voor het huren van een auto in de regio Aquitanië.
Maak uw eigen keuzes

Maak uw eigen keuzes

Een auto huren in Aquitanië kunt u doen om één van de vele mooie steden te bezoeken. Zo vindt u er het historische Bordeaux dat bekend staat om zijn wijnen, maar ook de kustplaats Biarritz waar surfers van over de hele wereld zich thuis voelen. Bent u al wel eens bij de grootste duin van Europa geweest; Dune du Pyla? Ook daar kunt u met uw huurauto in Aquitanië naartoe. Onze goedkope autoverhuur kunt u zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Zo kunt u er een navigatiesysteem bij huren of eventueel een kinderzitje. Ook kunt u een auto huren met een extra bestuurder. Altijd profiteert u van de all-risk verzekering, zodat u met de autoverhuur in Aquitanië zorgeloos kunt rondrijden.
Show more

Handige weetjes voor huren in Aquitaine

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Aquitaine?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Aquitaine dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Aquitaine.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Aquitaine?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Aquitaine. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 6805 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
De route naar SIXT
(4,8)
Overgave voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Aquitaine

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Aquitaine?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Aquitaine?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Aquitaine?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Site Navigation