Aquitanië

Auto huren in Aquitanië: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Aquitanië is de veelzijdige Franse regio die een beetje van alles heeft: grote steden en prachtige natuur. U doet er dan ook goed aan deze regio op uw gemak te gaan verkennen. Door een auto te huren kunt u overal komen in de hele regio. Wij bieden u zes verschillende locaties waar u een auto kunt ophalen, waaronder op de drie luchthavens. Zo kunt u van uw vliegtuig rechtstreeks overstappen op uw nieuwe auto. Onze autoverhuur in Aquitanië vindt u ook op de treinstations. Daar kunt u bovendien uw auto 24 uur per dag weer inleveren.

ALLE SIXT LOCATIES

Profiteer van optimaal gebruiksgemak

Wij maken het voor u zo gemakkelijk mogelijk om een auto te huren in Aquitaine. Zo kunt u een auto reserveren door langs te komen op één van onze vestigingen, maar ook kunt u bellen naar de servicelijn. Onderweg maakt u handig gebruik van onze mobiele applicatie voor smartphone, PDA of tablet. Betalen kunt u doen bij een Quick-Check-In of wanneer u de rekening per post of mail ontvangen heeft. Doordat wij altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's doen, kunt u er zeker van zijn dat u nooit te veel zult betalen voor het huren van een auto in de regio Aquitanië.

Bekijk meer Bekijk minder
Maak uw eigen keuzes

Maak uw eigen keuzes

Een auto huren in Aquitanië kunt u doen om één van de vele mooie steden te bezoeken. Zo vindt u er het historische Bordeaux dat bekend staat om zijn wijnen, maar ook de kustplaats Biarritz waar surfers van over de hele wereld zich thuis voelen. Bent u al wel eens bij de grootste duin van Europa geweest; Dune du Pyla? Ook daar kunt u met uw huurauto in Aquitanië naartoe. Onze goedkope autoverhuur kunt u zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Zo kunt u er een navigatiesysteem bij huren of eventueel een kinderzitje. Ook kunt u een auto huren met een extra bestuurder. Altijd profiteert u van de all-risk verzekering, zodat u met de autoverhuur in Aquitanië zorgeloos kunt rondrijden.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties