Auto huren in Amiens

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Amiens

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Beauvais Aéroport, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Amiens

Auto huren Amiens – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Amiens – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In de omgeving van Amiens kunt u bij ons een uitstekende auto huren voor een zeer scherpe prijs. Onze goedkope autoverhuur biedt u veel mogelijkheden vanuit een gevarieerd aanbod met praktische kleine stadsauto's, ruime gezinsauto's voor een geslaagde vakantie, of een zeer luxe model voor al uw zakelijke aangelegenheden. U kunt eenvoudig de auto huren die uw voorkeur heeft via onze handige mobiele app, de website of natuurlijk ter plaatse bij een van onze vestigingen. Ook via uw reisbureau kunt u bij ons een betrouwbare huurauto boeken bij de autoverhuur bij Amiens waarbij u tevens bruikbare extra's kunt huren zoals een navigatiesysteem of een veilig kinderzitje!
Goedkoop een auto huren bij Amiens is bij ons ook echt goedkoop!

Goedkoop een auto huren bij Amiens is bij ons ook echt goedkoop!

Bij Sixt autoverhuur laten wij u graag via een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zien dat u bij ons ook daadwerkelijk het beste af bent als het gaat om de goedkoopste prijs voor de beste kwaliteit. Bij ons een auto huren betekend dat u gebruik maakt van de optimale dienstverlening van een echte specialist. Met 4000 vestigingen horen wij tot de grootste autoverhuurders van de wereld. Dit, en onze professionele kennis van zaken stelt u bij een auto huren bij Amiens in de gelegenheid om te kiezen voor absolute topklasse. U vindt ons op de luchthaven van Beauvais op zo'n 53 kilometer afstand van Amiens en op het station van Arras. De adressen en openingstijden vindt u praktisch bij elkaar terug op onze gebruiksvriendelijke website!
Ontdek de geweldige omgeving vanaf de autoverhuur bij Amiens!

Ontdek de geweldige omgeving vanaf de autoverhuur bij Amiens!

Wanneer u er voor kiest om bij ons een auto te huren bij Amiens, bent u er zeker van dat u al uw privé en zakelijke bezoeken op zorgeloze en comfortabele wijze tegemoet kunt treden. Wij zorgen er voor dat u snel kunt afreizen in comfortabel en betrouwbaar tijdelijk vervoer, waardoor u nog meer kunt genieten van de prachtige natuur en aantrekkelijke bezienswaardigheden als de Notre-Dame van Amiens die al 30 jaar op de wereld-erfgoedlijst staat en onderdeel uitmaakt van de beroemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostella!
Show more

Handige weetjes voor huren in Amiens

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Amiens?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Amiens dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Amiens.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Amiens?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Amiens. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 1354 reviews
Inlevering voertuig
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
Overgave voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Amiens

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Amiens?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Amiens?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Amiens?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Amiens

Meer weergeven