Amiens

Auto huren Amiens – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In de omgeving van Amiens kunt u bij ons een uitstekende auto huren voor een zeer scherpe prijs. Onze goedkope autoverhuur biedt u veel mogelijkheden vanuit een gevarieerd aanbod met praktische kleine stadsauto's, ruime gezinsauto's voor een geslaagde vakantie, of een zeer luxe model voor al uw zakelijke aangelegenheden. U kunt eenvoudig de auto huren die uw voorkeur heeft via onze handige mobiele app, de website of natuurlijk ter plaatse bij een van onze vestigingen. Ook via uw reisbureau kunt u bij ons een betrouwbare huurauto boeken bij de autoverhuur bij Amiens waarbij u tevens bruikbare extra's kunt huren zoals een navigatiesysteem of een veilig kinderzitje!

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren bij Amiens is bij ons ook echt goedkoop!

Bij Sixt autoverhuur laten wij u graag via een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zien dat u bij ons ook daadwerkelijk het beste af bent als het gaat om de goedkoopste prijs voor de beste kwaliteit. Bij ons een auto huren betekend dat u gebruik maakt van de optimale dienstverlening van een echte specialist. Met 4000 vestigingen horen wij tot de grootste autoverhuurders van de wereld. Dit, en onze professionele kennis van zaken stelt u bij een auto huren bij Amiens in de gelegenheid om te kiezen voor absolute topklasse. U vindt ons op de luchthaven van Beauvais op zo'n 53 kilometer afstand van Amiens en op het station van Arras. De adressen en openingstijden vindt u praktisch bij elkaar terug op onze gebruiksvriendelijke website!

Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek de geweldige omgeving vanaf de autoverhuur bij Amiens!

Ontdek de geweldige omgeving vanaf de autoverhuur bij Amiens!

Wanneer u er voor kiest om bij ons een auto te huren bij Amiens, bent u er zeker van dat u al uw privé en zakelijke bezoeken op zorgeloze en comfortabele wijze tegemoet kunt treden. Wij zorgen er voor dat u snel kunt afreizen in comfortabel en betrouwbaar tijdelijk vervoer, waardoor u nog meer kunt genieten van de prachtige natuur en aantrekkelijke bezienswaardigheden als de Notre-Dame van Amiens die al 30 jaar op de wereld-erfgoedlijst staat en onderdeel uitmaakt van de beroemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostella!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties