Alsace

Auto huren Alsace – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een dagje Straatsburg of wandelen in de Vogezen: door een auto te huren bij de autoverhuur Alsace kan het allemaal. In deze schitterende en historische streek raakt u niet snel uitgekeken. Een huurauto biedt u optimale vrijheid. U kunt gaan en staan waar u wilt, op het moment dat het u uitkomt. Bezoek de musea, de steden en de natuur. Laat u verrassen door de typische streekgerechten van de Elzas en dompel u onder in de historie en cultuur van deze zwaarbevochten streek.

ALLE SIXT LOCATIES

Voordelig een auto huren doet u bij Sixt

Onderdeel van ons beleid maakt uit dat wij elke dag een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uitvoeren. Per vestiging wordt vergeleken wat de prijzen van de concurrentie in de regio zijn. We zorgen ervoor dat we altijd de goedkoopste zijn. Voor deze prijs voldoet onze service overal aan dezelfde hoge standaard. Zo zijn alle modellen bij Sixt autoverhuur nooit ouder dan een half jaar. Dat betekent dus altijd het gevoel van rijden in een nieuwe auto voor een lage prijs. Ook de extra opties zijn scherp geprijsd. Standaard zijn bij ons beschikbaar: een all-risk verzekering, een verzekering voor een extra bestuurder, een navigatiesysteem en een kinderzitje. Vraag ernaar bij onze goedkope autoverhuur.

Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek de veelzijdigheid van de Elzas

Ontdek de veelzijdigheid van de Elzas

Een auto huren in Alsace is kiezen voor een veelzijdige vakantie. Gelegen op de grens met Duitsland, is in deze Franse streek te merken dat het gebied niet altijd tot Frankrijk behoord heeft. Een aangename mix van Franse en Duitse invloeden maakt de Elzas tot een interessant cultureel gebied. Niet voor niets is hoofdstad Straatsburg een van de zetels van het Europees parlement. Direct naast het parlementsgebouw ligt het middeleeuwse stadsdeel Petite France, een van de bezienswaardigheden in deze gemoedelijke stad. De Elzas ligt tussen de Vogezen en de Rijn. Dit maakt dat ook de natuur veelzijdig en mooi is. Bergen, rivierdalen en groene heuvels, de Elzas heeft het allemaal. Huur een auto bij de autoverhuur Alsace en ga op verkenningstocht in deze veelzijdige streek!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties