Autoverhuur
Munster/Osnabrugge
Inklappen
Duitsland // Munster/Osnabrugge
Gegevens wijzigen

Auto huren Munster/Osnabrugge – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Munster/Osnabrugge Luchthaven
  Airportallee 1, Terminal 2
  48268 Greven

  Ma. - Vr.07:00 - 22:00
  Za.08:00 - 21:00
  Zo.15:00 - 22:00
  Feestdag15:00 - 22:00
  Op deze locatie huren

 • Munster/Osnabrugge Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Airportallee 1, Terminal 2
  48268 Greven

  Ma. - Vr.07:00 - 22:00
  Za.08:00 - 21:00
  Zo.15:00 - 22:00
  Feestdag15:00 - 22:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Auto huren Munster Osnabrugge: natuurlijk bij Sixt

Over de hele wereld zijn wij uw vertrouwde partner in autoverhuur. Ook in Munster en Osnabrugge hebben wij vestigingen waar allerlei soorten auto's kunt huren. Door onze dagelijkse prijsvergelijking voor goedkope prijzen huurt u ook bij de autoverhuur Munster Osnabrugge altijd tegen de scherpste tarieven. Onze auto's zijn nooit ouder dan een half jaar en onze monteurs controleren ze regelmatig. Hierdoor kunt u altijd zonder problemen rijden en voelt de auto prettig en nieuw aan. Ontdek deze twee schitterende steden en hun afwisselende en natuurlijke omgeving met een huurauto!

Eenvoudig en makkelijk een auto huren

Wie voor vakantie of zaken op reis is, wil zonder problemen en rompslomp een auto huren. Hiervoor bent u bij onze goedkope autoverhuur aan het juiste adres. Onze medewerkers bij de autoverhuur Munster Osnabrugge zijn getraind om u vriendelijk en efficiënt op weg te helpen. Zij spreken goed Engels en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Als u al weet wat u wil, kunt u van tevoren reserveren. Wij zetten de auto dan vast voor u klaar, al dan niet met het door u gewenste navigatiesysteem. Ook een kinderzitje, een all-risk verzekering en een extra bestuurder behoren tot de mogelijkheden.

Historie en cultuur in Zuidwest-Duitsland

Een auto huren in Munster Osnabrugge biedt u de gelegenheid om twee schitterende Middeleeuwste steden te ontdekken. Osnabrugge is een universiteitsstad waar het rijke verleden overal zijn sporen heeft nagelaten. Het centrum is in de Tweede Wereldoorlog gebombardeerd, waardoor middeleeuwse panden worden afgewisseld met moderne architectuur. De Markt en het Domhof vormen samen het oude centrum, waar de Dom en het Stadstheater de belangrijkste bezienswaardigheden zijn. Ook Munster is een levendige studentenstad, waar vele kerken het stadsbeeld kleuren. De belangrijkste trekpleister is echter het stadhuis, waar in 1648 de Vrede van Munster werd ondertekend.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice