Munich Trudering

Munich Trudering AUTOVERHUUR

adres

Kreillerstr. 210, 81825 München

GDS-Code: MUC

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 16:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Autoverhuur München Trudering zo speciaal?

Autoverhuur München Trudering

Ontdek de historische stad in Zuid-Duitsland met SIXT. Ga voor compleet comfort tijdens je stedentrip of zakenreis en huur een auto bij autoverhuur München Trudering. Je hebt de keuze uit vele verschillende voertuigcategorieën. Kies uit een Compact, Economy, Sedan, SUV, Cabrio, Personenbusje, Bestelbusje of Luxe & Sportmodellen. Bij SIXT boek je een huurauto die aan jouw eisen voldoet en met boekbare extra’s is jouw huurauto compleet om München te ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor een navigatiesysteem zodat je niet verdwaald in de stad. Ontdek de vele bijzonderheden van zowel de stad als SIXT.

SIXT vestiging op München Trudering

Je vindt de SIXT vestiging op de Kreillerstraße 210 naast het Leto Motel. Met het openbaar vervoer neem je de lijnen U2, S4 of S6 en stap je uit bij de Trudering halte. Verlaat het station via de Truderingerstrasse uitgang. Je vindt de vestiging op ongeveer 5 minuten lopen aan de linkerkant. Parkeer je huurauto bij teruggave in de ondergrondse parkeergarage aan de Kreillerstraße 210. Je kan je huurauto ook achterlaten in de ondergrondse parkeergarage op het Marianne-Plehn-Straße achter het Leto Motel. Buiten openingstijden kan je de sleutel in het sleutelkastje naast de vestiging achterlaten.

Ontdek München met jouw huurauto

Met autoverhuur München Trudering ontdek de historische kunstwerken en gebouwen in deze stad met gemak. Zo bezoek je bijvoorbeeld het Alte Pinakothek museum uit 1836. Je vindt hier vele kunstwerken van vele beroemde kunstenaars. Geniet van het beroemde Marienplatz, één van de bekendste pleinen in München. Of neem een ontspannen wandeling  in het grote Englischer Garten oftewel Engelse tuin.