Auto huren in Leipzig

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Leipzig

*De prijzen zijn berekend op 24.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Leipzig Centrum/Thomasium 24h, beginnend op 31.05.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Leipzig

Auto huren in Leipzig: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Leipzig: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren doet u bij de autoverhuur van SIXT in Leipzig. U vindt ons onder meer bij Leipzig CS, in het centrum van Leipzig (Berliner Str. 3) en op Leipzig/Halle Airport (LEJ). Een huurauto reserveren kan op allerlei manieren. Online boeken kan via deze website of een app voor uw mobiele telefoon. Wilt u liever advies of iets overleggen? Dan kunt u ons altijd bellen voor een reservering. Langsgaan bij uw reisbureau of een van onze verhuurlocaties is natuurlijk ook mogelijk.
Een auto huren in Leipzig heeft vele voordelen

Een auto huren in Leipzig heeft vele voordelen

Wie autoverhuur in Leipzig zegt, zegt goedkope autoverhuur in Leipzig. Velen maakten daarom inmiddels een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Goedkope autoverhuur vonden ze door te zoeken op autoverhuur en Leipzig. Afspraak is bij ons in Leipzig echt afspraak. U geeft aan wanneer welke auto voor u klaar moet staan. Wij zorgen dat dat in orde is, inclusief alle extra's. Met extra's bedoelen we bijvoorbeeld een all-riskverzekering, winterbanden, een kinderzitje, een navigatiesysteem of een extra bestuurder. Extra's zijn eenvoudig en tegen geringe meerprijs bij te boeken. U vindt ze terug in onze huurovereenkomst. Meer informatie over extra's kunt u op deze website lezen. Tot de vele voordelen rekenen we zeker ook onze goede service. Wij zijn 24/7 bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Kortom, ontdek zelf de vele voordelen van een auto huren in Leipzig!
Veel moois ontdekken in Leipzig

Veel moois ontdekken in Leipzig

Een dagje Leipzig is waarschijnlijk te kort om alles te ontdekken. Daarom is het zeker aan te raden om een auto te huren. Voordat u het weet, bent u bijvoorbeeld in de Zoo, een van de oudste dierentuinen van de wereld. De Thomaskirche is zeker ook een bezoek waard. De beroemde componist Johann Sebastian Bach was hier cantor. Een andere bekende kerk, de Nicolaikirche, speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van de DDR en de val van de muur. En de dag afsluiten met een concert van het wereldberoemde Gewandhausorchester in het Gewandhaus is natuurlijk helemaal top. Wij wensen u een heel prettig verblijf in Leipzig.
Show more

Handige weetjes voor huren in Leipzig

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Leipzig?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Leipzig dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Leipzig.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Leipzig?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Leipzig. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 3095 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
De route naar SIXT
(4,7)
Het voertuig
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Leipzig

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Leipzig?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Leipzig?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Leipzig?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?