Ingolstadt

Auto huren in Ingolstadt: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u in Duitsland een auto huren? Regel dat dan voor u op reis gaat bij SIXT autoverhuur. Dan staat er op de plaats van bestemming een passende huurauto voor u klaar. Zo weet u zeker dat u volop en zonder zorgen kunt genieten van uw reis.

ALLE SIXT LOCATIES

Ook in Ingolstadt maken wij maatwerk van autoverhuur

Sixt autoverhuur is in Duitsland al vele jaren marktleider. Ook in Nederland en veel andere Europese landen vindt u steeds meer vestigingen van Sixt. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid, onze service en niet in de laatste plaats om onze voordelige huurtarieven. Toch hebben onze jonge premium auto's weinig kilometers op de teller. Desgewenst past u de huurauto aan aan uw eigen behoeften. Bijvoorbeeld met navigatie of een kinderzitje. Heeft u een extra bestuurder nodig? Ook dat kunnen wij goedkoop voor u regelen. Autoverhuur is ons vak.

Bekijk meer Bekijk minder
Bruisend leven in stad en streek

Bruisend leven in stad en streek

Ingolstadt in het Zuid-Duitse Beieren ligt aan de Donau. Studenten bepalen het straatbeeld van deze oude stad. In het centrum loopt u door oude straatjes en langs historische panden. In Beieren schuimt het bier volop in de authentieke bierhuizen en op de terrasjes aan de Donau. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan het laat-gotische Liebfrauenmunster, dat in 1572 werd gebouwd ter ere van het honderdjarig bestaan van de universiteit. Van een heel andere orde maar ook boeiend is een bezoek aan het Audimuseum. Of gaat u liever eindeloos shoppen? Dat doet u in de Outlet Shopping Village, waar u goedkoop kleding van grote modemerken aantreft. Neem voor het parkeren van uw auto een bankpas of een creditcard mee. Veel parkeerautomaten werken niet meer op munten.

Vrijheid, blijheid met Sixt

Vrijheid, blijheid met Sixt

Vanuit Nederland kunt u vliegen naar de luchthaven van München (MUC). De trein brengt u in de stad van uw keus. Gaat u een auto huren, dan krijgt u de vrijheid om uw verblijf in Duitsland optimaal uit te buiten op de manier die u wilt. Over de weg bent u in een klein uur in München. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan het swingende Stuttgart? Daar rijdt u in zo'n uur of twee naar toe. Reserveer uw auto in Duitsland via uw pc of met uw Smartphone. Zelfs als u al onderweg bent naar Duitsland kunt u contact met ons opnemen. Wij doen ook last minute ons best om u van dienst te zijn.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties