Autoverhuur
Ingolstadt-Manching Luchthaven
Inklappen
Duitsland // Ingolstadt // Ingolstadt-Manching Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Ingolstadt-Manching Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Zur General Aviation 2
  85077 Manching DE +49-8966060060
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: IGS
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 16:00
Za. - Zo.08:00 - 12:00
 
 

Ingolstadt Manching Luchthaven is in hoofdzaak een militair vliegveld, maar het wordt ook gebruikt voor de burgerluchtvaart. Sixt autoverhuur biedt bij dit vliegveld alle opties voor zowel de zakelijke als de privé reiziger. Een keuze uit diverse merken waaronder BMW en Audi ligt in Beieren natuurlijk voor de hand. Verder kunt u een keuze maken uit een luxe auto, diesel auto, sport auto of busje. Informeer eens bij onze autoverhuur bij Ingolstadt Manching Luchthaven naar extraatjes als winterbanden, kinderzitjes en navigatie. Wij willen het huren van een auto eenvoudig maken en voordelig houden. Van ons kunt u ook een 24-uurs ophaal- en inleverservice verwachten.

Goedkoop een auto huren bij Ingolstadt Manching Luchthaven

Bij onze verhuur kunt u op uw gemak alle opties bekijken op de website om een auto te huren bij Ingolstadt Manching Luchthaven. In Duitsland kunt u rekenen op goed aangelegde wegen en het gemak van een huurauto is dan onontbeerlijk als u op een aangename manier wilt reizen. De medewerkers van onze vestiging bij Ingolstadt Manching Luchthaven zullen hun uiterste best doen om uw reis zo probleemloos mogelijk te laten verlopen door hun expertise op het gebied van huurauto's voor u in te zetten. Goedkoop een auto huren begint bij Sixt.

Met een gehuurde auto op pad in Ingolstadt

In Ingolstadt kunt u natuurlijk een kijkje gaan nemen bij het hoofdkantoor van Audi. Dit prestigieuze merk heeft de kleine stad in Beieren hiervoor uitgekozen. Ingolstadt heeft echter meer te bieden, het is een van de oudste gebieden in Duitsland en het Liebenfrauenkirche klooster uit de 14e eeuw is zeker een bezoek waard, evenals het oude stadhuis dat in de 16e eeuw is gebouwd. Met uw huurauto heeft u alle vrijheid om Ingolstadt te verkennen op een luxueuze wijze.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 16:00
Za. - Zo.08:00 - 12:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Ingolstadt-Manching Luchthaven IGS Zur General Aviation 2 85077 Manching 48.715544, 11.533906 +49-8966060060

Sixt verhuurstation Ingolstadt-Manching Luchthaven IGS

Zur General Aviation 2
85077 Manching
 
Telefoon +49-8966060060

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice