Dresden

Auto huren in Dresden: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Dresden ontdekken begint met een auto huren bij de autoverhuur van SIXT! Voor reserveren hoeft u de deur niet uit. Boeken kan online op deze website of met een handige app voor uw mobiele telefoon. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons altijd bellen of langsgaan bij een van onze vestigingen. Wij informeren u graag! Boeken kan overigens ook bij een reisbureau. In Dresden vindt u ons onder meer op Dresden Airport (DRS), Dresden Hauptbahnhof (Dresden CS) en Bahnhof Dresden-Neustadt.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Dresden: voor voordelige en betrouwbare auto's

Wie een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maakt, ziet dat de autoverhuur in Dresden daar goed uit komt. Goedkope autoverhuur is niet ons enige aandachtspunt. Een auto moet wat ons betreft vooral betrouwbaar zijn en hetzelfde geldt voor onze service. Onze huurauto's zijn daarom nooit ouder dan een half jaar. U kiest een wagen en geeft uw overige wensen op. Wij zorgen voor een heldere huurovereenkomst waarin al uw wensen zijn opgenomen. Zo kunt u voor winterbanden, een kinderzitje en een navigatiesysteem kiezen. Een all-riskverzekering is bij te boeken; hetzelfde geldt voor een extra bestuurder. Kortom, ervaar zelf dat de autoverhuur in Dresden het adres is voor voordelige en betrouwbare auto's!

Bekijk meer Bekijk minder
In en om Dresden veel moois ontdekken

In en om Dresden veel moois ontdekken

Een auto huren en de prachtige natuur rond Dresden ontdekken, deden velen voor u. Op de terugweg naar het centrum van Dresden genoot menigeen van het adembenemende uitzicht over de Elbe vanaf het Brühlsche Terrasse. Daarna werd het tijd voor een kop koffie en wat lekkers in de buurt van de Altmarkt, dichtbij de leuke winkels van de Altmarkt Galerie en de Prager Strasse. Mooie gebouwen als de Frauenkirche, de Semperoper en het Residenzschloss, werden menigmaal in een interessante standwandeling door Dresden opgenomen. Kortom, ontdek zelf dat een dag eigenlijk te kort is om al het moois in en om Dresden te ontdekken! En dat is een reden te meer om een auto te huren in Dresden!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties