Sofia East Park Trade Center

Sofia East Park Trade Center AUTOVERHUUR

adres

53A Nikola Y. Vaptsarov Blvd, 1407 Sofia

GDS-Code: SOF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

09:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Sofia East Park Trade Center

Sofia East Park Trade een auto huren

Ontdek de historische rijkdom van Sofia met SIXT. Met Sofia East Park Trade autoverhuur huur je een auto gemakkelijk vooraf online of telefonisch. Jouw huurauto staat dan voor je klaar bij aankomst en kun je deze wanneer het jou uitkomt ophalen. Je hebt de keuze uit één van de vele beschikbare voertuigen zoals een Sedan, SUV, of Cabrio. Met verschillende boekbare extra’s pas jij jouw huurauto aan zodat deze voldoet aan al jouw eisen. Kies bijvoorbeeld voor een navigatiesysteem zodat jij zonder zorgen door de straten van Sofia rijd of kies voor internet onderweg zodat jij nooit zonder zit.

Wat maakt de Sofia East Park Trade vestiging zo speciaal?

SIXT vestiging op Sofia East Park Trade

Bekijk de culturele rijkdommen van de stad met Sofia East Park Trade autoverhuur. Je rijd dan op eigen gemak en tempo door de stad. Vanaf het centraal treinstation neem je de M2 en stap je bij de Vitosha halte uit. Neem de uitgang richting Henrik Ibsen straat en loop rechtdoor. De vestiging is op zo’n 17 minuten lopen vanaf het station. Je kunt op aanvraag jouw huurauto op elk moment binnen 24 uur ophalen en is 24-uurs teruggave ook geen enkel probleem.

Wat te doen in Sofia met jouw huurauto

De historische stad heeft veel kenmerken aan de Sovjet periode. Zo kun je bijvoorbeeld de Alexander Nevsky Kathedraal bezoeken. Rondom de Orthodoxe kathedraal vind je een antiek markt wat natuurlijk ook leuk is om te zien. Wandel langs de Vitosha boulevard en geniet van leuke winkels. Rijd langs de straten van Sofia en bewonder de vele muur schilderijen, oftewel Street art.