car image car image
Auto huren Gent
 
 

Waarom bij Sixt huren?

 • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
 • Goedkoop een auto huren in Gent
 • Huurauto's in Gent en wereldwijd
 • Autoverhuur in meer dan 100 landen
 • meer dan 180.000 huurauto's
 • 50.000 Duitse premium auto's
 • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland
 
 • Gent (bij centraal station)

  Sixt Autoverhuur
  Aaigemstraat 16
  9000 Gent

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00

  24u ophalen

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Een auto huren in de stad Gent

Gent; de stad van de Sint-Baafskathedraal,de Vlaamse opera en de Belforttoren. Wanneer u besluit deze mooie stad te bezoeken, dan mag een auto van Sixt autoverhuur zeker niet ontbreken. Met een huurauto die volledig aan uw verwachtingen voldoet, bent u in staat om op uw eigen tempo de mooiste plekjes van Gent te bezoeken. Een auto huren in Gent is dan ook zeker de moeite waard. Hoewel wij werken volgens het principe 'prijsvergelijking voor goedkope prijzen' leveren wij absoluut niet in op kwaliteit en service. Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor wij er ook alles aan zullen doen om uw wensen met betrekking tot een auto te vervullen.

Autoverhuur Gent; centraal gelegen en eenvoudig te bereiken

Een auto huren in Gent is eenvoudig, snel en goedkoop. Wij zijn gelegen in het centrum van Gent, dicht bij het centrale station. Wij zorgen voor goedkope autoverhuur en door onze ruime reserveringsmogelijkheden kunt u ons ook nog eens eenvoudig bereiken. Autoverhuur Gent kunt u bereiken via het internet, via de telefoon of via het reisbureau. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord en helpen u met het maken van de juiste keuze huurauto. Wij beschikken over de nieuwste modellen auto's die van alle gemakken zijn voorzien. De auto zal dan ook perfect bij uw wensen en behoeften passen, zodat niets een mooie vakantie of rustige zakenreis u in de weg staat.

Een comfortabele auto huren die van alle gemakken is voorzien?

Wilt u een auto huren in Gent die van alle moderne gemakken is voorzien? Schroom dan niet om langs te komen! Wij verhuren uitsluitend nieuwe auto's die maximaal een half jaar oud zijn. De auto's zijn voorzien van alle veiligheidseisen en vele extra's zijn bij te boeken. Zo heeft u de keuze om een navigatiesysteem bij te boeken, een kinderzitje, of een verzekering voor een extra bestuurder. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw vakantie of uw zakenreis op rolletjes loopt. Naast een kwalitatief goede auto, staat onze service garant voor een 100% tevredenheidsgarantie. Met onze ruime openingstijden is het altijd mogelijk om de auto op te halen of terug te brengen, zodat u uw agenda niet hoeft om te gooien. Kortom; een auto huren bij Sixt heeft alleen maar voordelen!