Aruba Luchthaven

Aruba Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Wayaca 43 G, Oranjestad

GDS-Code: AUA

Openingstijden

MA - ZO:

09:00 - 21:00

Vakanties:

09:00 - 21:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Aruba Luchthaven

Wat maakt Autoverhuur Aruba Luchthaven zo speciaal?

Aruba Luchthaven auto huren

Ontdek het prachtige Caribisch eiland op eigen gemak met SIXT. Zo huur je gemakkelijk en snel een auto direct bij aankomst op met Aruba Luchthaven auto huren. Je kan op onze vestiging kiezen uit verschillende voertuigcategorieën. Kies bijvoorbeeld voor een cabrio en geniet nog van de warme openlucht tijdens het je rondrit. Bij SIXT heb je ook de keuze uit een Sedan, Compact, Economy, Bestelbusje, Personenbusje, SUV en Luxe & Sportmodellen. Maak jouw huurauto compleet met de vele beschikbare boekbare extra’s, zoals een navigatiesysteem en bezichtig het hele eiland op gemak.

SIXT locatie Autoverhuur Aruba Luchthaven

Bij aankomst op het Koningin Beatrix Internationaal Luchthaven huur je gemakkelijk een auto en kan jij binnen no-time beginnen aan je verkenningstocht van het eiland. Onze vestiging is gelegen tegenover de grote aankomsthal. Met onze gratis SIXT shuttle service wordt je opgehaald en ben binnen 3 minuten afgezet op onze vestiging. Volg de borden naar de shuttle verzamelplaats. Je levert je huurauto gemakkelijk in op de vestiging en de shuttle brengt je weer terug naar de luchthaven (AUA). Vanaf de luchthaven ben je tevens ook een paar minuten rijden verwijderd van het bruisende stadscentrum.

Ontdek Aruba met je huurauto

Geniet van het tropisch Caribisch eiland met Aruba Luchthaven auto huren. Begin jouw dag bijvoorbeeld op Sasakiweg Street. Hier vind je genoeg leuke winkeltjes en restaurantjes. Het eiland is ideaal om door rond te rijden. Geniet van Aruba met jouw huurauto en rijd rond over het eiland. Bezoek bijvoorbeeld Baby Beach gelegen in het zuiden of het Arikok National Park. Leer de cultuur kennen en bezoek het Nationaal Archeologisch Museum. Stranden zijn niet te missen in Aruba en je kan daarom ook genieten van het onderwaterleven tijdens het snorkelen. Kortom er is genoeg te beleven in Aruba.