Oranjestad

Oranjestad auto huren

Met meerdere vestigingen in Oranjestad en Aruba Luchthaven maakt SIXT in Oranjestad een auto huren makkelijk. Je kan hier terecht voor service en comfort, en een ruime vloot vol luxe voertuigen die je huurt tegen economy prijzen. Reserveer je huurauto en hij staat voor je klaar op het vliegveld, of op een centrale locatie in de stad. Eenmaal aangekomen op zonovergoten Aruba wil je tenslotte geen tijd verspillen. SIXT zorgt voor een zorgeloze reis met de flexibiliteit van eigen vervoer om het eiland te verkennen. 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Oranjestad

Ben je eilandhoppen van Aruba naar Bonaire of Curacao dan huur je een auto voor een aantal dagen. Van plan langer te blijven als eilandgast, dan reserveer je bij SIXT voor een lange termijn periode. Wat je plannen ook zijn, er is een auto en een termijn die er perfect bij passen. Wie ruiger terrein zoekt gaat voor de SUV en kom je met de hele familie dan wil je een ruime sedan, of misschien een Van. Dan passen alle koffers er ook in. Extra’s boek je naar keuze bij. Zo voorkomt GPS verdwalen, zitten kinderen zeker in hun eigen kinderzitjes en kunnen er meerdere bestuurders worden geboekt.

Handige tips bij bezoek aan Oranjestad

Wat te doen in Oranjestad

Met een auto huren in Oranjestad heb je het hele eiland binnen handbereik. Op Caribisch eiland Aruba ligt een klein paradijs op je te wachten met witte stranden omringd door knalblauw water. Ga op verkenning, ga snorkelen en duiken en geniet van de eindeloze gastvrijheid en gezelligheid van de eilandbewoners.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties