Aruba

Auto huren op Aruba met SIXT

Huur een auto op Aruba met SIXT om te kunnen genieten van ultieme vrijheid tijdens jouw trip. Je huurt bij ons de mooiste auto’s van gemiddeld maar drie maanden oud tegen een betaalbare prijs. Denk hierbij aan topmerken zoals Mercedes-Benz en Audi. Aan jou de keuze in wat voor een auto jij het eiland verkent. We hebben zowel SUV als Compact modellen. Huur een auto bij ons om jezelf gemakkelijk te verplaatsen van Noord naar San Nicolas en met een tussenstop in Oranjestad wanneer je daar zin in hebt.

aruba side

SIXT diensten op Aruba

Het gevoel dat je op een eiland als Aruba krijgt is onbeschrijfelijk. Het is vrij en zonnig en er is niets lekkerder dan dit ultiem te ervaren. Dit doe je door een auto te huren op Aruba bij SIXT. Ga bijvoorbeeld voor een Luxe voertuig of een Cabrio, zodat je heerlijk weg kunt waaien in de auto. Kies ervoor om een dekkingspakket bij te boeken, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw trip en boek een navigatiesysteem bij zodat je nooit de weg kwijtraakt. Hoelang je de auto bij ons huurt beslis je uiteraard zelf. Wij bieden de voertuigen al vanaf eendagshuur aan tot aan langetermijnverhuur.

Handige tips bij bezoek aan Aruba

Beste plekken om te bezoeken op Aruba

  • Oranjestad: Huur een auto op Aruba met SIXT en bezoek Oranjestad. Deze hoofdstad is een paradijs voor winkelliefhebbers en mag zich ook de thuishaven van het Historical Museum noemen, waar je alles leert over de geschiedenis van het eiland.
  • Eagle Beach: Als je op zoek bent naar een wit strand met blauwe zee waarbij je je ogen uitkijkt? Dan is Eagle Beach the place to be. Er hangt een relaxte sfeer en je kunt hier zelfs deelnemen aan verschillende soorten watersport.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties