Prijs weergeven

Goedkoop een mooie trouwauto huren

Wilt u een mooie, luxe en betrouwbare trouwauto huren voor uw huwelijk? Dan bent u bij Sixt autoverhuur aan het juiste adres. Op uw trouwdag wilt u zich toch geen zorgen maken over het vervoer? Laat u daarom overtuigen door onze uitstekende service en huur de auto van uw dromen.

Trouwauto huren

Een luxe trouwauto huren zonder chauffeur

Ons wagenpark telt legio aan luxe autos van merken als Audi, BMW en Mercedes, denk daarbij ook aan een merk als Volvo. Steelt u het liefst de show in een zomerse cabrio of zit u liever droog in een ruime 7 serie? Wat u zich ook wenst, Wij kunnen altijd voorzien in uw behoeften.

Met meer dan 40 vestigingen in Nederland staat de auto voor uw speciale dag om de hoek voor u klaar. Ons personeel levert u natuurlijk advies en aanvullende opties. Indien u uw partner verrast met een prachtig versierde auto en een heerlijke fles champagne, kan de huwelijksdag al niet meer stuk!


Een selectie van onze trouwauto's

BMW 7 serie huren

BMW 7 serie huren

BMW 4 serie huren

BMW 4 serie huren

Jaguar XF huren

Jaguar Trouwauto huren

Audi A5 huren

Audi A5 huren

MINI cabrio huren

Mini Cabrio huren

BMW Z4 huren

BMW Z4 huren

Een trouwauto huren voor de mooiste dag in uw leven

Tijdens de voorbereidingen op het huwelijk zijn er 1001 zaken waar u aan moet denken. Is de huwelijkslocatie geregeld, zijn de bloemen besteld, hebben we een goede fotograaf die ook een mooie dvd kan maken enzovoort. Sixt neemt graag uw zorgen voor het vervoer uit handen.

 

Het enige wat u hoeft te doen is uw trouwauto huren uit ons uitgebreide wagenpark. U kunt onder meer kieze uit de categorie cabrio's, personenauto's en SUV's. Rijdt u met een luxe BMW 7-serie of een trendy Fiat 500 naar het stadhuis? Misschien toch die MPV van Seat zodat de kinderen ook mee kunnen?

Een MINI cabrio of BMW 4 serie cabrio is een prachtige trouwauto bij mooi en slecht weer. Met een van onze stoere SUV'S zoals een BMW X5 of Volvo XC60, komt u nooit slecht voor de dag. Met een van onze luxe personenbusjes, zoals bijvoorbeeld een busje van Mercedes, kunt u ook de getuigen meenemen naar het stadhuis.

 

Sixt is met meer dan vierduizend autoverhuur vestigingen verspreid over de hele wereld een betrouwbare partner voor u om een trouwauto te huren. U kunt werkelijk waar u ook uw bruiloft wenst te houden, in de buurt een auto huren. De mogelijkheden voor een reservering zijn ook uitgebreid. Zo kunt u onder meer via internet, telefonisch of een reisbureau de auto van uw dromen kiezen.

 

Wij zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te bekommeren om de de details eromheen, zoals een van de verzekeringen die wij aanbieden. Neemt u contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie hierover. Waarom een trouwauto huren bij Sixt? De auto's zijn niet ouder dan een half jaar en brengen u dus veilig naar de plaats van bestemming. Bovendien zijn onze huurauto's luxe uitgerust zodat u zich over reisgemak naar uw bestemming geen zorgen hoeft te maken. Een auto huren bij sixt betekent dat uzelf, uw partner, en alle gasten kunnen genieten van een heerlijke en ontspannen dag.

 

 

Steden in België waar u onder andere een trouwauto kunt huren: