Timrå

Auto huren Timrå – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Timra

Midden Zweden wordt steeds aantrekkelijker als toeristisch gebied en daarom is het een goed idee om in Timra een auto te huren bij Sixt autoverhuur en zo alle mogelijkheden van het gebied te verkennen. In dit gebied van Zweden kunt u lange tijd reizen zonder iemand tegen te komen en dan is het prettig te weten dat onze auto's nooit ouder zijn dan zes maanden en dus betrouwbaar en veilig zijn. Zo kunt u ontspannen genieten van alle spannende dingen die er in en rond Timra te doen zijn.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur

Goedkope autoverhuur

U zult er na een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's achter komen dat niet alleen onze prijzen, maar ook onze service scherp is. U kunt zelf de huurauto reserveren door met uw pc, uw tablet of smartphone (Sixt heeft een eigen app) naar onze website te gaan en uw auto te kiezen en te reserveren. Wilt nog extra advies dan belt u met ons kantoor in uw buurt om bijvoorbeeld kinderstoeltjes, een navigatiesysteem of een extra verzekering te regelen. Bij autoverhuur Timra komt u nooit voor verrassingen te staan.

Auto huren in Timra

Auto huren in Timra

Dat overkwam wel de houthakkers in de regio van Timra die het stroomafwaarts afvoeren van hun kaphout wilden reguleren door een stuwmeer aan te leggen. Het ging eind 18e eeuw niet goed en het meer stroomde leeg. Dit Döda Fallet gebied is nu een schitterend wandelgebied waar u nog goed kunt zien welke inspanningen er toen verricht en vernietigd werden. Dankzij autoverhuur in Timra bent u in staat dit gebied meerdere keren te bezoeken en er wandelingen te plannen. Neem hier altijd een compas mee, want u kunt er nog écht verdwalen. Dat zal u met uw moderne auto van Sixt niet snel gebeuren, gelukkig. Bij Autoverhuur in Timra kennen ze de regio natuurlijk ook en men zal u graag adviseren over het type auto en de routes die u kunt kiezen.

Auto huren

Auto huren

En zo ziet u dat een auto huren in Timra hand in hand gaan: Timra biedt u de rust en zekerheid van een heel fijn verblijf en Sixt biedt u de rust en zekerheid van goed en betrouwbaar vervoer.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties