Autoverhuur
Örebro Luchthaven
Inklappen
Zweden // Örebro // Örebro Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Örebro Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Örebro Flygplats
  702 17 Örebro SE +46-19-101150
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: ORB
Openingstijden
Ma.07:00 - 18:00
Di. - Vr.08:00 - 18:00
Za.12:30 - 16:00
 
 

Een auto huren is op duizenden plaatsen ter wereld mogelijk met Sixt. Ook op het vliegveld van Oerebro in Zweden helpen onze medewerkers u graag verder. Wij kunnen u hier diverse voertuigcategorieën aanbieden: auto's en stationwagens, maar ook sportauto's, cabrio's en SUV's. Ook kunt u bij deze branche een busje huren. Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal verschillende premium merken, zoals BMW en Mercedes. En natuurlijk kunt u uw huurauto uitbreiden met enkele belangrijke extra's, zoals winterbanden, navigatie en een babyzitje. Bovendien kunt u uw auto ook na sluitingstijd inleveren. Dat is nu de service waar we bij Sixt zo trots op zijn!

Reserveren en vertrekken op Oerebro luchthaven

Het is altijd mogelijk om een auto te huren op Oerebro luchthaven. U kunt dag en nacht terecht op onze website en op onze app om uw reservering te maken. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar ook goedkoop, want daar profiteert u van ons speciale extra lage internettarief. Ook kunt u bij ons telefonisch reserveren. En heeft u de auto eenmaal gehuurd, dan bent u net zo gemakkelijk vertrokken vanaf het vliegveld. Sixt autoverhuur is namelijk centraal gelegen op het vliegveldterrein, zodat u direct weg kunt rijden. Binnen enkele minuten zit u op de provinciale weg, waarmee u in een kwartiertje het centrum van Oerebro binnenrijdt.

Oerebro ontdekken per auto

Oerebro is een charmant Zweeds stadje met veel oude historie. In het centrum bevindt zich de oude stad, Wadköping, met een paar prachtige 18e-eeuwse straten die nog vrijwel intact zijn. Een paar minuten rijden naar het oosten zitten diverse traditionele Zweedse winkeltjes en een modern winkelcentrum. Nog iets verder treft u een heel modern bouwwerk aan: de zeer opvallende paddenstoelvormige watertoren Svampen. Vanaf de bovenste etage heeft u een prachtig uitzicht op de natuur in de omgeving. Tot slot is het echt aan te raden nog even door te rijden naar het slot, op tien minuten van Oerebro luchthaven. Dat is terecht een toeristische trekpleister in deze regio. Vanaf onze autoverhuur bent u er zo!

 

Locatie details

Openingstijden

Ma.07:00 - 18:00
Di. - Vr.08:00 - 18:00
Za.12:30 - 16:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Örebro Luchthaven ORB Örebro Flygplats 702 17 Örebro 59.222300, 15.040750 +46-19-101150

Sixt verhuurstation Örebro Luchthaven ORB

Örebro Flygplats
702 17 Örebro
 
Telefoon +46-19-101150

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice