Malmö

Huur een auto in Malmö met SIXT

Het huren van een auto in Malmö doe je snel, gemakkelijk en tegen een betaalbare prijs bij SIXT. Wij bieden jou de mooiste auto’s met een gemiddelde leeftijd van zo een drie maanden en helpen jou veilig de Zweedse wegen te trotseren. Huur een auto in Malmö met SIXT en wij beloven jou dat er 24/7 een Engelssprekende medewerker voor jou klaarstaat. Je haalt jouw voertuig op bij een van onze locaties in de stad. Zo zitten wij bijvoorbeeld bij de luchthaven en vind je ons ook bij het centraal station in het centrum van de stad. We hebben een groot aanbod met onder andere Economy modellen en Premium Sedans.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Malmö

Malmö is de perfecte bestemming om samen met jouw gezin te verkennen. Huur bijvoorbeeld een SUV en geniet van het comfort dat deze auto met zich meebrengt. Om er zeker van te zijn dat ook de kleintjes goed vast zitten bieden wij de optie om een baby- of kinderstoeltje bij te boeken. Ook wanneer jij met vrienden op stap gaat heeft SIXT de auto voor jullie. Denk aan een Compact model die perfect is voor een roadtrip. Je huurt de auto bijvoorbeeld voor weekendverhuur of blijft wat langer op reis met wekelijks verhuur.

Wat te doen in Malmö in de winter

Wat te doen in Malmö

Wie naar Malmö gaat kan niet terugkomen zonder bij de Turning Torso te zijn geweest. Dit bijzondere gebouw zie je al vanaf ver aankomen en ligt in het westelijke deel van de stad wat gemakkelijk met de auto te bereiken is. Rijdt ook eens naar de Öresundbrug. Deze acht kilometer lange brug verbindt Zweden met Denemarken en is een bezienswaardigheid op zichzelf.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties