Lulea

Auto huren Lulea – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Neem een kijkje in Lulea met uw huurauto van Sixt

Lulea is de grote stad in Noord Zweden die u volop voorzieningen biedt. Als grootste stad van de omgeving, komen er belangrijke handelscentra samen en vormt het ook het bestuurscentrum van de provincie. Er is dan ook een grote kans dat u voor zaken naar Lulea moet, maar profiteer daarvan als u er bent. Het is er mooi en u kunt er ook prima verblijven voor een heerlijke vakantie. Wat het doel van uw reis naar Lulea ook is, Sixt biedt u autoverhuur in Lulea vanuit twee verschillende locaties. Zowel op het centraal station als op de luchthaven kunt u terecht voor een auto huren van maximaal een half jaar oud. Deze kunt u op alle dagen van de week ophalen en retourneren.

Bekijk meer Bekijk minder
Kies alleen voor kwaliteit

Kies alleen voor kwaliteit

Sixt biedt u bij elke autoverhuur wereldwijd de mogelijkheid om een kwalitatief goede auto te huren voor weinig geld. Wij doen namelijk altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, zodat u nooit te veel betaalt. Reserveren kunt u gemakkelijk doen bij de autoverhuur in Lulea door gebruik te maken van de mobiele applicatie voor tablet en smartphone of via de website. Ook kunt u dit vooraf doen bij uw reisbureau.

Auto huren in Lulea

Auto huren in Lulea

In Lulea kunt u genieten van de authentieke Zweedse sfeer en de vriendelijkheid van de bewoners. Een auto huren in Lulea is dan ook een ideale combinatie, omdat u op die manier overal kunt komen. Bij de goedkope autoverhuur van Sixt maakt u de dienstverlening zo uitgebreid als u zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een kinderzitje in de auto als u kleine kinderen meeneemt op reis, of kies voor een navigatiesysteem als u zeker wilt weten dat u de weg niet kwijtraakt. Neemt u ook een extra bestuurder mee? Geef dit dan aan ons door. Op die manier bent u altijd all-risk verzekerd en kunt u met een gerust hart rondrijden. Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw verblijf in Lulea.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties