Härnösand

Auto huren Härnösand – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Haernoesand: voordelig en eenvoudig

Wilt u op zoek naar rust, ruimte en natuur in het hart van Zweden. Kies dan voor een huurauto van onze autoverhuur Haernoesand. Ontdek de schitterende bossen in deze dunbevolkte streek. Rijdt u langs de ruige rotsen aan de kust. En maak kennis met de gastvrije bevolking in de kleine dorpjes met gekleurde huizen die zo typerend zijn voor het Zweedse land. Wij hebben een groot aantal geschikte modellen voor ieder doeleinde. Eenvoudige modellen voor praktische korte ritten, maar ook terreinwagens waarop u kunt vertrouwen bij reizen die meer de gebaande paden verlaten. Een auto huren maakt ieder type vakantie mogelijk.

Bekijk meer Bekijk minder
Voordelig een auto huren in Haernoesand

Voordelig een auto huren in Haernoesand

Kiezen voor Sixt is kiezen voor een autoverhuur met ervaring over de hele wereld. In alle landen en culteren runnen wij onze goedkope autoverhuur, waardoor wij nooit voor verrassingen komen te staan. Een eikpunt in ons beleid is de prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. In alle landen controleren medewerkers onze prijzen en die van de concurrentie. Treffen zij elders lagere prijzen aan, iets wat zelden gebeurt, worden onze prijzen direct aangepast. Zo kunt u er als klant van op aan dat u bij ons tegen de beste tarieven huurt. Dat geldt ook voor optionele zaken als een all-risk verzekering of het meeverzekeren van een extra bestuurder. Zo is een auto huren bij ons altijd een voordelige zaak.

Schoonheid aan de Botnische golf

Schoonheid aan de Botnische golf

Haernoesand ligt aan de Botnische golf aan de oostkust van Zweden. Het is de hoofdstad van Västernorrlands län De voornaamste bezienswaardigheid in de stad is de kathedraal van Haernoesand. De kathedraal is relatief klein, maar daarom niet minder mooi. Nadat de oude kerk in de 18e eeuw door de Russen werd verwoest, is de huidige kathedraal gebouwd. Deze werd in 1846 opgeleverd. Haernoesand heeft verder een mooie haven. Door de aanwezigheid van een universiteit wonen er relatief veel jonge mensen in deze provinciestad waardoor er het hele jaar genoeg te beleven is. Vanuit de autoverhuur Haernoesand kunt u uiteraard ook de omgeving verkennen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties