Autoverhuur
Zuid-Afrika
Inklappen
Zuid-Afrika
Gegevens wijzigen

Auto huren in Zuid-Afrika - huurauto online boeken

Een auto huren in Zuid-Afrika is bijna noodzakelijk door het uitgestrekte land en de vele kilometers die gereden moet worden om van het ene prachtige uitzicht naar het andere prachtige uitzicht te komen. Met een huurauto van Sixt bent u gegarandeerd van een goede kwaliteit auto tijdens uw reis door Zuid-Afrika. Neem zelf eens een kijkje waar u terecht kunt bij een autoverhuur vestiging van Sixt.

Voordelig, snel en betrouwbaar een auto huren in Zuid-Afrika

Ook in Zuid-Afrika bent u bij Sixt autoverhuur aan het juiste adres om een degelijke en betrouwbare auto te huren. Geheel naar eigen wens uw verblijf indelen en comfortabel reizen tegelijkertijd, het is allemaal mogelijk met een van onze auto's. En of u nu gaat voor een compacte hatchback, sedan, station wagon, SUV, MPV of een luxe coupť; de keus is geheel aan u. Chevrolets, Honda's, Nissans, Volkswagens, Fiats en BMW's staan te wachten om u te vervoeren. En met meer dan 43 locaties in Zuid-Afrika is een betrouwbare huurauto altijd nabij! We zijn onder andere gevestigd in Johannesburg, Kaapstad, Pretoria, Port Elizabeth, East London en Kimberly en Durban.

Zuid-Afrika, het ideale land om een auto te huren

Zuid-Afrika is het ideale land om te verkennen per auto. Het land heeft het beste wegennet van heel Afrika en ook de bewegwijzering is er prima in orde. U komt per auto dus heel gemakkelijk van A naar B. En mocht u toch de weg kwijtraken, dan kunt u in Zuid-Afrika in de meeste gevallen gewoon in het Nederlands de weg vragen. Wanneer u er in het Nederlands niet uitkomt, dan kunt u sowieso overal met Engels terecht. Het is echter wel van belang rekening te houden met het feit dat met in Zuid-Afrika links rijdt in plaats van rechts. De maximumsnelheden zijn echter bijna gelijk aan die in Nederland. Het enige verschil is dat men binnen de bebouwde kom 60 mag rijden en buiten de bebouwde kom 100.

Beleef de vrijheid van een auto huren in Zuid-Afrika

Een eigen auto geeft u alle vrijheid van de wereld. Helaas is het onmogelijk om bij alle reizen uw eigen auto mee te brengen. Daarom biedt Sixt u de betrouwbaarheid en het comfort van thuis, waar ook ter wereld. Zo bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt en bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer of de taxi. Beleef in Zuid-Afrika het bruisende Kaapstad, bezoek de Tafelberg, ga cultuursnuiven in Johannesburg of greis per huurauto naar het Krugerpark om vanaf daar verder te reizen met een georganiseerde jeepsafari. Vertrouw op Sixt en haal alles uit uw verblijf!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis storneren en omboeken
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice