Kaapstad

Kaapstad auto huren

Door in Kaapstad een auto te huren maak je de reis, die jij wilt wanneer je wilt, in luxe en comfort met een premium huurauto die je reserveert bij een van onze centrale locaties. Met branches op Kaapstad Luchthaven en in de stad kan je over je auto beschikken vanaf het moment dat je landt. SIXT biedt je een ruime vloot vol topklasse huurauto’s met verschillende categorieën passend voor ieder reisdoel. Pak bagage en passagiers in een van de ruime personenbusjes wanneer je met een groter gezelschap reist, kies voor een 4x4 SUV voor vrijheid. Ook in Kaapstad kan je rekenen op de service van SIXT. 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Kaapstad

Ben je op doorreis in Kaapstad dan kan weekendverhuur voldoende zijn om je trip te maken. Ben je van plan langer te blijven en wil je meer van de omgeving zien, dan kies je voor een langere termijnverhuur. Wanneer je weet welke huurperiode je wilt reserveren, kijk dan naar de extra’s die SIXT biedt om je reis nog aangenamer te maken. Zo boek je een extra bestuurder bij als je niet de enige bent die wil rijden en wie met kleine kinderen reist, die heeft extra kinderzitjes nodig. Met de E-toll service maak je onbeperkt gebruik van de tolwegen en efficiënt gebruik van je tijd.

Handige tips bij bezoek aan Kaapstad

Wat te doen in Kaapstad

Of je nu zakelijk reist of voor je plezier, SIXT autoverhuur Kaapstad heeft de auto voor jou. Het bruisende centrum van deze Zuid-Afrikaanse stad wordt omgeven door witte stranden zoals Muizenberg en Camps Bay, indrukwekkende bergen en bloemenvelden, en wijngaarden als Waterkloof en Vergelegen. Surfen, zwemmen en golfen wissel je af met eten en drinken in de bars en restaurants.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties