New Haven

Auto huren New Haven – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in New Haven

Wanneer u bent aangekomen in New Haven is er niets fijner dan gelijk naar je verblijf te kunnen rijden, dit kan gemakkelijk met een huurauto van Sixt. Bij aankomst hoeft u alleen even naar de desbetreffende sixt locatie te gaan en er staan altijd medewerkers voor u klaar om samen met u het goedkoopste en best bijpassende vervoersmiddel uit te zoeken. Heeft u geen zin om tijdens uw vakantie nog op zoek te gaan naar een auto en wilt u op al uw gemak de verschillende auto's met elkaar kunnen vergelijken, dan kunt u natuurlijk ook vooraf een auto huren door een bezoek te brengen aan onze website. Ook op de website wordt uw begeleid in het kiezen van de juiste auto.

Bekijk meer Bekijk minder
De autoverhuur van Sixt zorgt voor een onvergetelijke reis door deze stad

De autoverhuur van Sixt zorgt voor een onvergetelijke reis door deze stad

De Yale universiteit is een van de bekendere universiteiten van Amerika en ligt in New Haven, daarom zijn veel bezichtigingen ook rondom deze universiteit. Een bezoek aan deze universiteit en de vele omliggende bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de kunst galerij of het yale center for british art is dan ook erg aan te raden. De stad ligt daarnaast ook nog eens vlakbij New York en een bezoek aan de grootste stad van Amerika is dan natuurlijk niet te vergeten tijdens deze reis. Wilt u na al deze bezichtigingen de drukte van de stad even ontvluchten dan is een rustige wandeling door het East Rock Park de oplossing om even lekker uit te waaien en tot rust te komen.

Betrouwbaar op pad naar de leukste en mooiste plekken in New Haven

Betrouwbaar op pad naar de leukste en mooiste plekken in New Haven

Wanneer je er voor kiest om een auto te nemen van Sixt Autoverhuur dan kun je er van uit gaan dat deze auto's betrouwbaar zijn. De auto's zijn maximaal een half jaar oud en passen perfect in het Amerikaanse verkeer zodat u zorgeloos op reis kunt. Naast betrouwbaar zijn de auto's van onze autoverhuur ook nog eens erg goedkoop en kunt u een prijsvergelijking doen om zo tot het goedkoopste model te komen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties