Stansted

Huur een SIXT auto in Stansted

Als je op zoek bent naar een auto om te huren in Stansted, dan ben je bij SIXT autohuur aan het juiste adres. SIXT biedt voor zowel werk- als plezierreizen een passend vervoersmiddel. Voor citytrips naar het nabijgelegen Londen zijn de Economy en Comfort auto’s bijzonder handig en voordelig. Mocht je langer door willen reizen, dan is één van SIXT’s Cabrio’s misschien wat voor jou. Wat je plannen ook zijn, de SIXT autoverhuur in Stansted heeft een handige ligging naast het vliegveld, in de Bassingbourn Road Terminal.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Stansted

SIXT biedt een ruime keuze uit Comfort, Economy, en Sedan auto’s. Als je op zoek bent naar meer luxe, dan zijn er de SUV’s, Cabrio’s, Luxe- en Sportmodellen. Mocht je de voorkeur geven aan veel ruimte, bijvoorbeeld als je met een grotere groep bent of spullen moet vervoeren, dan heeft SIXT ook bestel- en personenbusjes voor je. Wat huurperiodes betreft zijn er vele opties; SIXT biedt zowel eendagshuur als lange termijn verhuur. Tenslotte is het mogelijk om extra’s aan te vragen, bijvoorbeeld een kinderstoel, een extra bestuurder, of navigatie.

Handige tips bij een bezoek aan Stansted

Wat te doen in Stansted

Stansted is een kleine Engelse plaats ten noorden van de hoofdstad Londen. Een bezichtiging van het Mountfichet kasteel vormt zeker het hoogtepunt van je bezoek aan deze plaats. Natuurlijk is Stansted ook het ideale vertrekpunt om met jouw huurauto van SIXT verder te reizen naar het nabijgelegen Londen of Cambridge.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties