Autoverhuur
Paisley
Inklappen
Verenigd Koninkrijk // Paisley
Gegevens wijzigen

Auto huren Paisley – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Glasgow Luchthaven
  Car Rental Centre
  PA3 2SW Paisley

  Ma. - Zo.07:00 - 24:00
  Feestdag07:00 - 24:00
  Op deze locatie huren

 • Glasgow Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Car Rental Centre
  PA3 2SW Paisley

  Ma. - Zo.07:00 - 24:00
  Feestdag07:00 - 24:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Voordelig een auto huren in het Schotse Paisley

Reizen naar Schotland en dan direct instappen in een huurauto van Sixt autoverhuur? Bij autoverhuur Paisley heeft u de zaken snel voor elkaar. De medewerkers van onze goedkope autoverhuur staan voor u klaar op twee locaties. In Paisley zelf en op Glasgow Airport (GLA) als u daar landt met het vliegtuig.

Altijd een snelle service

Beide locaties zijn elke dag van het jaar geopend en beschikken over een ruim assortiment aan te huren auto's. Een auto huren in Paisley kunt u vooraf regelen of ter plaatse. Reserveren vooraf doet u heel eenvoudig via deze website of per telefoon (023-5698656) en kunt u ook doen op het reisbureau. Weet u vooraf nog niet zeker of een auto huren in Paisley nodig is, downloadt u dan onze mobiele app voor iPhone, Android of BlackBerry. U kunt hiermee op elke gewenst moment ons reserveringssysteem bereiken. Maar natuurlijk bieden onze medewerkers u ook graag snelle service wanneer u gewoon aan de balie reserveert. Zij helpen u bij de prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en bieden u de voordeligste keus. Ook kunt u kiezen uit een aantal opties. Een kinderzitje als u met kleine kinderen op reis bent en een navigatiesysteem om nooit meer te verdwalen. Ook kan het zijn dat er een extra bestuurder met u meereist. Dit wordt dan direct genoteerd in de huurovereenkomst. Wenst u een all-risk verzekering? Geen probleem. Onze medewerkers geven u ook direct uitleg over de te betalen borg.

Zorgeloos rondrijden in Schotland

Met behulp van Autoverhuur Paisley kunt u de hele omgeving gaan verkennen. De wegen zijn goed en een uitstapje naar Glasgow is zo gemaakt. Bezoekt u graag schilderachtige locaties in de buurt, rijdt u dan eens naar Old Kilpatrick aan de oever van de River Clyde. Een auto huren is ook nodig om een bezoek te kunnen brengen aan Gleniffer Braes Country Park of aan het verder gelegen Clyde Muirshiel Regional Park. Geniet van Schotland in al zijn facetten en verken met uw gehuurde auto de omgeving!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice