Glasgow Luchthaven

Glasgow Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Car Rental Centre, PA3 2SW Paisley

GDS-Code: GLA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Glasgow Luchthaven

Glasgow luchthaven auto huren

Wil je een auto huren op luchthaven Glasgow? Dan staat SIXT voor je klaar! SIXT-autoverhuur biedt vele opties waaruit je kunt kiezen. Voor gemak en standaardvervoer is een Comfort, Economy, of Sedan een goede keuze. Als je graag wat meer luxe ervaart, dan zijn er de SUV’s, Cabrio’s, Luxe- en Sportwagens. Ook heeft SIXT ruime en praktische personen- of bestelbusjes ter beschikking. Je kunt uiteraard gebruikmaken van de regeling tegen schade- of diefstal. Bij het huren van een SIXT auto op luchthaven Glasgow kun je tevens extra’s aanvragen zoals een kinderzitje of extra bestuurder.

Wat maakt SIXT autoverhuur op luchthaven Glasgow speciaal?

SIXT’s locatie op luchthaven Glasgow

Een auto huren op luchthaven Glasgow is zo gebeurd: direct na aankomst kun je direct naar de SIXT autoverhuur net buiten Terminal 2. Vanaf de aankomsthal kun je de aanwijzingen richting de ‘Car Hire’ volgen, die je vervolgens naar de juiste plek zal leiden. Eenmaal aangekomen bij de SIXT-balie kun je snel op weg. Bij terugkomst kun je de auto parkeren op de SIXT parkeerplaatsen en de sleutel in de SIXT-bus inleveren. Dit kan op ieder gewenst moment, dus ook s’ nachts. Wil je jouw huurauto liever op een ander SIXT-punt inleveren? Of hem op laten halen? Dat is op aanvraag zeker mogelijk.

Ontdek Glasgow met je huurauto

Nu je een auto hebt gehuurd vanaf luchthaven Glasgow, is het tijd om deze bijzondere stad te gaan verkennen. De Kathedraal van Glasgow en de People’s Palace kun je zeker niet missen. Kunstliefhebbers kunnen ook meteen naar de Kelvingrove Art Gallery rijden, of de bekende Galerij van Moderne Kunst. Met jouw huurauto van SIXT ben je bovendien ook zo in het Tallship bij de Rivier museum of in het Scottish Football Museum. Uiteraard is het huren van een auto op luchthaven Glasgow ook ideaal om verder door het prachtige Schotland te reizen, en andere beroemde steden zoals Edinburgh te bezoeken.