Manchester Luchthaven

Manchester Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ringway Road, M22 5WH Manchester

GDS-Code: MAN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 23:00

ZA:

10:00 - 18:00

ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Manchester Luchthaven

Manchester luchthaven auto huren

Net aangekomen en op zoek naar een goede auto om te huren op luchthaven Manchester? Bij SIXT autoverhuur vind je altijd de beste Economy, Comfort, Sedans, en SUV’s, waarmee je makkelijk en snel de stad kunt bereiken. Wil je vooral voor je plezier rijden? Dan heb je misschien meer interesse in een Cabrio, Luxe- of Sportwagen. Voor degene die wat meer ruimte nodig heeft, is er natuurlijk altijd een handig en ruim bestelbusje of personenbusje te krijgen bij SIXT. Daarnaast kun je gebruikmaken van bijvoorbeeld een kinderzitje, een extra bestuurder, en onze regeling voor bescherming tegen schade.

Wat maakt SIXT op de luchthaven van Manchester zo speciaal?

SIXT’s locatie op luchthaven Manchester

Een auto huren op luchthaven Manchester is zeer eenvoudig. Na aankomst kun je de SIXT balie gemakkelijk vinden in de ‘Car Rental Village’. Overdag vertrekt er regelmatig een shuttlebus vanaf de aankomsthal richting de autoverhuur. Vanaf 's avonds laat tot 's ochtends vroeg kun je de shuttlebus service aanvragen in de aankomsthal, waarbij u altijd snel en vriendelijk geholpen wordt. Met deze gratis busdienst ben je na een kort ritje direct bij de SIXT autoverhuur. Na afloop van je verblijf kun je de auto op ieder moment terugbrengen, dus ook ’s nachts of op een andere verhuur locatie.

Ontdek Manchester met je huurauto

Door een SIXT auto te huren op luchthaven Manchester ben je zo in het hart van de stad. Manchester staat bekend om zijn vele attracties en bruisende nachtleven, en biedt tevens een verscheidenheid aan bekende musea die allemaal met de auto bereikbaar zijn, zoals de Whitewall Galleries of het Whitworth. Voetballiefhebbers zullen ook zeker geïnteresseerd zijn in het bijzondere National Football Museum. Natuurlijk is de luchthaven van Manchester ook het perfecte vertrekpunt om het prachtige noordwesten van Engeland te gaan ontdekken met jouw huurauto van SIXT.