Manchester

In Manchester een auto huren

Ons team staat klaar om jou van een eersteklas voertuig te voorzien. In Manchester een auto huren regel je in 15 minuten met onze snelle service en heldere voorwaarden. Je kan ons vinden op centrale plekken in de stad, zoals op de Manchester luchthaven, naast het Piccadilly treinstation en net buiten het centrum. Met SIXT kies je voor de beste prijsgarantie, nieuwe auto’s, geen verborgen kosten en nog veel meer voordelen. Een compacte auto is een uitstekende keuze om binnen je budget te blijven en je gemakkelijk door de stad te begeven. Voor een zakenreis kunnen we onze luxe modellen aanbevelen, zodat je een voertuig hebt waar je altijd mee kan aankomen bij de klant.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Manchester

Onze vloot staat tot je beschikking. De ruime hoeveelheid opties voldoen aan ieders wensen en eisen. Zo kan je kiezen voor de voertuigcategorieën economy, compact, sedan, bestelbusje, cabrio, personenbusje, SUV, luxe en sportmodellen. Aan de details is ook gedacht. Selecteer de extra’s die je nodig hebt, zoals een extra bestuurder, kinderzitjes, navigatie en prepaid brandstof. Weekendverhuur is perfect als je een stedentrip maakt met vrienden of je familie. Ben je voor een weekje in Manchester dan is wekelijks verhuur de beste optie voor jou.

Handige tips bij een bezoek aan Manchester

Wat te doen in Manchester

Huur een auto in Manchester om het meeste uit je trip te halen. In het hart van de stad ligt Albert Square vol met leuke restaurantjes. Ook worden hier regelmatig evenementen gehouden. Voor industriële architectuur zijn het “museum of science and industry” en de wijk Castlefield een bezoekje waard. Rijd door het prachtige platteland ten noorden van Manchester en bezoek de plaatsen Bolton en Bury.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties