Autoverhuur
Horley
Inklappen
Verenigd Koninkrijk // Horley
Gegevens wijzigen

Auto huren Horley – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Londen Gatwick Luchthaven
  Lower Forecourt Road
  RH6 0NY Horley

  Ma. - Zo.08:00 - 17:00
  Feestdag08:00 - 17:00
  Op deze locatie huren

 • Londen Gatwick Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Lower Forecourt Road
  RH6 0NY Horley

  Ma. - Zo.08:00 - 17:00
  Feestdag08:00 - 17:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Huren in Horley op Gatwick Airport

Bij Sixt autoverhuur een praktische of uiterst luxe auto huren? Bij autoverhuur Horley bent u aan het juiste adres. Zodra u op Gatwick Airport (LGW) bent geland, wandelt u naar onze verhuurlocatie en wordt u snel geholpen.

Prettige service elke dag

Elke dag van het jaar staan onze getrainde medewerkers voor u klaar. Zij denken met u mee en zorgen dat uw bagage snel in de achterbak ligt. Een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zorgt ervoor dat u altijd bediend wordt met de voordeligste keus. Een auto huren in Horley kunt u vooraf regelen of bij aankomst. Reserveert u vooraf, dan staat deze website, ons reserveringsnummer 023-5698656, of onze mobiele app voor iPhone, Android en BlackBerry u ter beschikking. Ook weet u ons prima te vinden wanneer u reserveert op het reisbureau. Ter plaatse wordt u door ons baliepersoneel snel en vriendelijk geholpen. Welke huurauto u ook kiest, steeds kunt u deze uitrusten met verschillende extra opties. Een kinderzitje voor de kleintjes wanneer u met het gezin op vakantie bent, of een navigatiesysteem dat u feilloos door het Engelse verkeer loodst. Reist u samen met een extra bestuurder, dan wordt dit aan de balie bij Autoverhuur Horley direct in de huurovereenkomst opgenomen. Natuurlijk biedt onze goedkope autoverhuur u de mogelijkheid tot het afsluiten van een all-risk verzekering. Onze medewerker geeft u hierbij ook direct uitleg over de te betalen borg.

Zuid-Engeland is schitterend

Uw reis naar Horley brengt u in een prachtig gebied. Buiten deze plaats rijdt u door de landelijke omgeving waar Zuid-Engeland zo trots op is. Wilt u een dagje gaan kijken aan de kust, dan biedt een auto huren de mogelijkheid om naar Brighton te rijden. Hier wandelt u natuurlijk over de schitterende Brighton Pier en brengt u een bezoek aan het koninklijke Royal Pavilion. Een auto huren in Horley maakt het ook eenvoudig om naar Londen te rijden. Via de M23/A23 bent u er zo. Kiest u voor het centrum, dan stapt u daar eenvoudig over op de Londense Underground!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice