Glasgow

Glasgow auto huren

Huur een auto in Glasgow om alles te beleven en te zien, met een huurauto van SIXT.  Dit kan in het oosten van de stad geregeld worden, maar ook direct op het vliegveld. Op beide vestigingen kan je een auto van te voren reserveren. Heb je liever een compacte Sedan om zeker weten overal tussendoor te kunnen komen, of toch een ruime SUV om van de Schotse wegen te genieten? Geen probleem. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over wanneer je de huurauto terug brengt, dit kan 24/7 gedaan worden.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Glasgow

Met Sedans, SUV’S, Stationwagens en busjes die nooit ouder zijn dan een half jaar en een all-risk dekking zal je reis zorgeloos verlopen. Of je nou geïnteresseerd bent in een langetermijn verhuur, wekelijks verhuur, of eendags verhuur, bij SIXT is het mogelijk. Veiligheid is belangrijk dus het bijboeken van een navigatiesysteem of kinderzitje is geen probleem. Huur een auto in Glasgow met SIXT en je zult geen spijt krijgen van je beslissing.

Handige tips bij bezoek aan Glasgow

Wat te doen in Glasgow

Een beetje cultuur kan geen kwaad, dus het ‘Glasgow Cathedral’ is niet te missen. Voor liefhebbers van moderne kunst is de ‘Kelvingrove Art Gallery and Museum’ een optie. Onder anderen kun je met de auto andere steden bezoeken zoals Edinburg, of kleinere dorpjes die de stad omringen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties