Trabzon

Auto huren Trabzon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Voordelig en makkelijk een auto huren in Trabzon

Wilt u de Yeni Cuma moskee of de stadsmuren in Trabzon bezoeken? Een auto huren in Trabzon is de perfecte manier om dit alles op eigen gelegenheid te bezichtigen. De medewerkers van onze autoverhuur voeren elke dag opnieuw een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit. Zo weet u dat u bij onze goedkope autoverhuur gegarandeerd tegen de laagste prijs in de regio huurt. Dat geldt voor alle modellen, maar ook voor accessoires en extra verzekeringen, die u optioneel bij kunt huren. Zo stelt u uw eigen pakket met wensen vast en zorgen wij voor de beste prijs.

Bekijk meer Bekijk minder
De voordelen van een auto huren in Trabzon

De voordelen van een auto huren in Trabzon

Een vakantie naar het noordoosten van Turkije begint voor de meeste toeristen bij Trabzon Airport(TZX). Op dit vliegveld vindt u onze autoverhuur in Trabzon, waardoor u direct uit het vliegtuig in uw auto kunt stappen. Dit gaat nog sneller als u van tevoren uw reservering plaatst. Bij Sixt is dit standaard mogelijk via de app, online of gewoon telefonisch. Onze collectie beschikbare modellen is bij iedere vestiging ruim en iedere auto heeft weinig kilometers op de teller. Een auto huren bij ons betekent kiezen voor zekerheid, want wie op vakantie is, wil zo min mogelijk administratieve rompslomp.

Schitterende historische stad aan de kust

Schitterende historische stad aan de kust

Trabzon is een schitterende stad, gelegen aan de kust van de Zwarte Zee. Het toerisme staat er in de kinderschoenen, maar is sterk in opkomst. Steeds meer mensen ontdekken de schitterende schatten van deze eeuwenoude stad. Onze autoverhuur vormt een geschikt startpunt om de stad en zijn omgeving te verkennen. Schitterende gebouwen tonen aan dat de stad onderdeel uitmaakte van het Byzantijnse en Ottomaanse rijk. Met uw huurauto rijdt u ook zo de omgeving van de stad in. Rijd langs de kust van de Zwarte Zee of maak een dagtocht door het oogverblindende Pontische gebergte. In de winter is het mogelijk om hier te wintersporten en in de zomer is het landschap oogverblindend. Leer deze streek kennen vanuit de autoverhuur in Trabzon!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties