Autoverhuur
Trabzon
Inklappen
Turkije // Trabzon
Gegevens wijzigen

Auto huren Trabzon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Trabzon Luchthaven
  Domestic Arrivals Hall No 15
  61010 Trabzon

  Ma. - Zo.07:30 - 23:30
  Feestdag07:30 - 23:30
  Op deze locatie huren

 • Trabzon Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Domestic Arrivals Hall No 15
  61010 Trabzon

  Ma. - Zo.07:30 - 23:30
  Feestdag07:30 - 23:30

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, SUV's

Voordelig en makkelijk een auto huren in Trabzon

Wilt u de Yeni Cuma moskee of de stadsmuren in Trabzon bezoeken? Een auto huren in Trabzon is de perfecte manier om dit alles op eigen gelegenheid te bezichtigen. De medewerkers van onze autoverhuur voeren elke dag opnieuw een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit. Zo weet u dat u bij onze goedkope autoverhuur gegarandeerd tegen de laagste prijs in de regio huurt. Dat geldt voor alle modellen, maar ook voor accessoires en extra verzekeringen, die u optioneel bij kunt huren. Zo stelt u uw eigen pakket met wensen vast en zorgen wij voor de beste prijs.

De voordelen van een auto huren in Trabzon

Een vakantie naar het noordoosten van Turkije begint voor de meeste toeristen bij Trabzon Airport(TZX). Op dit vliegveld vindt u onze autoverhuur in Trabzon, waardoor u direct uit het vliegtuig in uw auto kunt stappen. Dit gaat nog sneller als u van tevoren uw reservering plaatst. Bij Sixt is dit standaard mogelijk via de app, online of gewoon telefonisch. Onze collectie beschikbare modellen is bij iedere vestiging ruim en iedere auto heeft weinig kilometers op de teller. Een auto huren bij ons betekent kiezen voor zekerheid, want wie op vakantie is, wil zo min mogelijk administratieve rompslomp.

Schitterende historische stad aan de kust

Trabzon is een schitterende stad, gelegen aan de kust van de Zwarte Zee. Het toerisme staat er in de kinderschoenen, maar is sterk in opkomst. Steeds meer mensen ontdekken de schitterende schatten van deze eeuwenoude stad. Onze autoverhuur vormt een geschikt startpunt om de stad en zijn omgeving te verkennen. Schitterende gebouwen tonen aan dat de stad onderdeel uitmaakte van het Byzantijnse en Ottomaanse rijk. Met uw huurauto rijdt u ook zo de omgeving van de stad in. Rijd langs de kust van de Zwarte Zee of maak een dagtocht door het oogverblindende Pontische gebergte. In de winter is het mogelijk om hier te wintersporten en in de zomer is het landschap oogverblindend. Leer deze streek kennen vanuit de autoverhuur in Trabzon!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice