Autoverhuur
Sanliurfa
Inklappen
Turkije // Sanliurfa
Gegevens wijzigen

Auto huren Sanliurfa – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Auto huren in Sanliurfa doet u nu via Sixt!

Goedkope autoverhuur is zeker een optie in het heerlijke vakantieoord Sanliurfa. Wij zitten op de Sanliurfa Airport (code SFQ) aan de Diyarbakir Yolu Uzeri. Direct na aankomst haalt u uw auto bij ons op. Sanliurfa ligt in zuidoost Turkije in een bergachtig gebied. Deze regio is bekend vanwege de productie van boter en katoen. Met een gehuurde auto verplaatst u zich snel van de ene naar de andere bezienswaardigheid. Maar ook van uw hotel of vakantiehuis naar de stad en de kust. De stad biedt u een prachtige mix van historische en moderne attracties. De oude citadel en stadsmuren zullen indruk maken. Altin Lokantasi, Sevgi Siger Salonu en Bayram Kebap Salonu zijn toprestaurants waar u de authentieke Turkse keuken te proeven krijgt. Autoverhuur staat bij ons gelijk aan goedkope autoverhuur ook in Sanliurfa. Uit een recente prijsvergelijking voor goedkope huurauto's komen wij wťťr als een van de beste uit de bus!

Betaalbare autoverhuur in Sanliurfa? Wij zijn uw adres!

U kunt nu direct een auto huren in Sanliurfa. Online kiest u zelf de auto en de periode waarin u deze wilt huren. U kunt de boeking ook telefonisch doen. Ons nummer is 023 - 56 986 56. En als derde optie kunt u uw reisbureau inschakelen. Dat zal vervolgens alle details met onze werknemers afstemmen. Ons aanbod aan huurauto's is groot. U kunt kiezen uit standaardmodellen, stationwagens, cabrio's, sportauto's en SUV's. Alle auto's zijn niet ouder dan een halfjaar en pico bello in orde. Ons motto is: de allerbeste service voor de aller scherpste prijs.

Auto huren? De voordelen van onze autoverhuur voor u op een rij

U kunt de boeking snel en direct doen, zowel online als telefonisch. De huurovereenkomsten die we hanteren zijn transparant en eerlijk, zonder onduidelijke kleine lettertjes. Iedere huurder krijgt automatisch een all-riskverzekering mee. Met de mogelijkheid van een aanvulling voor een tweede bestuurder. De borg die u ons betaalt, rekenen we direct na het terugbrengen van de auto weer met u af. U kunt gebruik maken van allerlei extra faciliteiten zoals bijvoorbeeld kinderzitjes en navigatiesystemen. En, ook heel belangrijk, u staat bij ons nooit voor een dichte deur! Wij zijn in Sanliurfa dagelijks geopend tussen 06.30 uur en 24.00 en dat 7 dagen in de week, ook tijdens feestdagen.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice