Autoverhuur
Samsun
Inklappen
Turkije // Samsun
Gegevens wijzigen

Auto huren Samsun – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Maak het u gemakkelijk met een auto huren in Samsun

Maak het u gemakkelijk en geniet van een comfortabel verblijf in Samsun door een auto te huren bij Sixt autoverhuur. Het biedt u de vrijheid en flexibiliteit om op uw gemak en volgens uw eigen tijdschema deze historische stad in het noorden van Turkije aan de Zwarte Zee te ontdekken. Onze autoverhuur en Samsun levert u een nieuwe huurauto, waarmee u veilig en relaxed het heden en verleden van Samsun kunt blootleggen. Rijd naar de oude opgravingen uit de Kopertijd en bezoek de 13e-eeuwse Pazar Camii moskee en het standbeeld van AtatŁrk in het centrum van de stad. Een ontspannen ritje naar de prachtige stranden en de populaire plaatsen Atakent en Ondokuzmayis is ook niet te versmaden.

Een passende auto met opties bij onze autoverhuur en Samsun

Het maakt niet uit met hoeveel mensen u komt of welke auto uw voorkeur heeft, onze vriendelijke medewerkers bij onze autoverhuur en Samsun helpen u graag aan een passende auto. Als u vooraf reserveert, heeft u rustig te tijd om via onze website of mobiele app een auto uit te zoeken. Het levert u goedkope autoverhuur op, omdat u gelijk profiteert van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Dat geldt ook als u kiest voor een telefonisch boeking (+31(0)23 56 986 46) via onze 24-uurslijn. U boekt een auto, SUV of stationwagen van nog geen half jaar oud inclusief WA-verzekering, rijkilometers en dekking tegen schade. Uw persoonlijke wensen als een kinderzitje, navigatiesysteem, extra bestuurder en all-risk verzekering kunnen eenvoudig in een huurovereenkomst op maat worden vastgelegd.

Autoverhuur bij de luchthaven van Samsun en in de stad

Samsun is een belangrijke havenstad en heeft een rijke geschiedenis die terugvoert tot circa 4.000 voor Christus. Het bewijs hiervan vindt u onder meer in het archeologisch museum in de stad. Een auto huren in Samsun gaat snel. U wandelt na aankomst op Samsun-Carsamba Airport (SZF) zo naar ons verhuurstation op de luchthaven. Het is vanaf hier circa 30 kilometer naar de stad Samsun, waar zich ons tweede verhuurstation bevindt. Beide locaties zijn het gehele jaar door open, ook tijdens feestdagen. Een 24-uurs ophaal- en inleverservice behoort ook tot ons brede dienstenpakket, dat als doel heeft om u een zorgeloos en prettig verblijf in Samsun te bieden.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice