Dalaman Domestic Luchthaven

Dalaman Domestic Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ege Mh HL Bas Mudurlugu No. 23, 48780 Mugla

GDS-Code: DLM

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Dalaman Domestic Luchthaven

Nuttige informatie over het Dalaman Luchthaven Domestic Sixtkantoor

Gaat u binnenkort naar het onwaarschijnlijk mooie Dalaman in Turkije? Begin uw trip dan ontspannen, en huur een auto bij Sixt. Wij hebben een netwerk van autoverhuur punten dat zo wijdverbreid is, dat u bij ons zelfs op een klein vliegveld als Dalaman Airport een auto huren kan. En, zoals dat bij al onze verhuurpunten het geval is, is ook hier de service optimaal. Wat betekent dat u geen lange rijen voor de balie hoeft te verwachten maar wel een 24/7 servicepunt waar u de huurauto kan ophalen en inleveren.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur op Dalaman Airport: de keuze is enorm

Autoverhuur op Dalaman Airport: de keuze is enorm

Hoewel het Dalaman Airport, met slechts ᅵᅵn vliegveld, niet erg groot is, is ons aanbod in huurauto's dat wel. Of u nu een zakelijk model wenst, een stoere Offroader, of, wanneer u met velen bent, een luxe minibus, het is bij ons allemaal mogelijk. En welke auto u ook kiest, bij ons boekt u hem eenvoudig van te voren via de Nederlandse hotline of via het lokale nummer +90-252-6921699. Maar u kunt het natuurlijk ook online regelen: op ww.sixt.nl of met de iPhone of BlackBerry app.

Een auto huren zodat u niets zal missen

Een auto huren zodat u niets zal missen

Tussen het vliegveld en Dalaman rijden geen bussen of treinen, wel zo handig dus wanneer u het vervoer al geregeld hebt. Maar, er is nog een andere reden om een auto te huren. De bezienswaardigheden rondom de stad (zoals de prachtige stranden, het gebergte en de historische bezienswaardigheden) zijn namelijk zo talrijk dat u ongetwijfeld veel zou missen wanneer u afhankelijk van het openbaar vervoer zou zijn. Het is dan ook maar goed dat u op Dalaman Airport zo voordelig een betrouwbare auto huren kan.