Izmir

Auto huren Izmir – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Bij Sixt goedkoop een goede auto huren in Izmir!

Onze autoverhuur en Izmir heeft een geweldig assortiment klaarstaan waaruit u altijd een passende keuze kunt maken voor tijdelijk vervoer dat perfect aansluit op uw persoonlijke situatie. Al onze auto's worden zeer frequent onderhouden en zijn nooit meer dan een half jaar oud. Hierdoor rijdt u met een huurauto van ons altijd rond in betrouwbaar en veilig vervoer dat er zeer aantrekkelijk uitziet. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, verzekeren wij u ook nog eens dat u bij onze goedkope autoverhuur ook echt het allergoedkoopste terecht kunt. Onze medewerkers laten u dit graag zien aan de hand van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's!

Bekijk meer Bekijk minder
Een goede auto huren in Izmir is zo geregeld!

Een goede auto huren in Izmir is zo geregeld!

Wij zijn met ruim 2000 vestigingen in meer dan 100 landen niet voor niets één van de grootste autoverhuurders ter wereld. Deze status hebben wij bereikt door uitstekende service, een uitgekiende marketingstrategie en betaalbare prijzen. U kunt dit zelf ervaren bij onze autoverhuur en Izmir waar wij u graag op onze locaties verwelkomen voor het beste advies ten aanzien van comfortabel en scherp geprijsd tijdelijk vervoer. U kunt onze autoverhuur onder meer vinden bij de Luchthaven, Arrival Hall, 35000 Izmir en in de aan Cumhuriyet Bulvari 141/A, 35220 Izmir. Uitgebreide informatie over onze heldere voorwaarden voor een auto huren en de openingstijden van de vestigingen, kunt u eenvoudig vinden op onze website waar u ook online een auto kunt huren. Ook via uw reisbureau of met onze mobiele app huurt u snel een auto voor een door u gewenste periode!

De autoverhuur en Izmir; zeer compleet en betaalbaar!

De autoverhuur en Izmir; zeer compleet en betaalbaar!

In Izmir vindt u onze zeer complete en betaalbare autoverhuur waar u met een vriendelijk woord terzijde wordt gestaan door onze vakkundige medewerkers bij uw keuze voor één van onze attractieve personenauto's, handige stationwagens, robuuste SUV's en uitnodigende sportauto's en cabrio's. Door bij ons een auto te huren in Izmir bezoekt u nog comfortabeler en in uw eigen tempo mooie bezienswaardigheden als de schitterende oude binnenstad, het interessante Archeologisch museum, de prachtig bewaard gebleven oude agora markt, en niet te vergeten de indrukwekkende kustlijn en de haven van Izmir!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties