Gaziantep

Auto huren Gaziantep – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een geslaagde vakantie met een auto huren in Gaziantep

Een waardevolle en indrukwekkende vakantie in Gaziantep bereikt u door een auto te huren bij Sixt autoverhuur. Onze autoverhuur en Gaziantep in het zuidoosten van Turkije is gevestigd op twee locaties: bij de luchthaven Gaziantep Oguzeli Airport (GZT) en in de op circa 20 kilometer afstand gelegen stad Gaziantep zelf. U heeft dus altijd snel een auto bij de hand. Rijd met uw huurauto naar de op een heuvel gelegen vestingwerken in het stadscentrum en geniet van een panoramisch uitzicht over Gaziantep. Om vervolgens koers te zetten naar het Zeugma Mozaïek Museum (over de verloren stad Zeugma aan de Eufraat), het middeleeuwse Fort Rum Kalesi en het Archeologisch Museum.

Bekijk meer Bekijk minder
Een pakket op maat bij onze autoverhuur en Gaziantep

Een pakket op maat bij onze autoverhuur en Gaziantep

Kies voor een auto huren in Gaziantep en u krijgt bij onze professionele autoverhuur een hoogstaande service, goede huurvoorwaarden en een voordelige prijs. Een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's valt altijd in uw voordeel uit. Via onze website of app voor iPhone en iPad kunt u eenvoudig en snel uw auto uitzoeken en vastleggen. Desgewenst inclusief praktische opties als een verzekering voor een extra bestuurder (voor al u met meerdere chauffeurs wilt rijden), navigatiesysteem, kinderstoeltje en opwaardering van een standaard WA-verzekering naar een all-risk verzekering. Onze goedkope autoverhuur biedt alle ruimte om een huurpakket op maat samen te stellen. U kunt ook dag en nacht onze reserveringslijn bellen (+31(0)23 56 986 56), om ervoor te zorgen dat er bij aankomst een auto voor u klaar staat.

Keuze uit vele merken auto's van nog geen half jaar oud

Keuze uit vele merken auto's van nog geen half jaar oud

Gaziantep, gelegen op zo'n 120 kilometer van de Middellandse Zee, is in de geschiedenis onderdeel geweest van het Perzische, Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse Rijk. Het is een rijke cultuurhistorische bestemming die u uitstekend kunt verkennen met een gehuurde auto, vrachtwagen of SUV. Daarbij heeft u onder meer de keuze uit een nieuwe Peugeot, Volkswagen, Audi, Mini Cooper, Mercedes, Renault of Chevrolet. U kunt uw auto bij aankomst op de luchthaven of in de stad zowel tijdens de reguliere openingstijden (van maandag tot en met zaterdag) of daarbuiten (op afspraak) ophalen of terugbrengen. Profiteer van onze aanbiedingen en haal meer uit uw vakantie door een auto te huren in Gaziantep.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties