Autoverhuur
Gaziantep
Inklappen
Turkije // Gaziantep
Gegevens wijzigen

Auto huren Gaziantep – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Gaziantep Oguzeli Luchthaven
  Gaziantep Oguzeli Int. Airport
  27000 Gaziantep

  Ma. - Zo.07:30 - 23:30
  Feestdag07:30 - 23:30
  Op deze locatie huren

 • Gaziantep Oguzeli Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Gaziantep Oguzeli Int. Airport
  27000 Gaziantep

  Ma. - Zo.07:30 - 23:30
  Feestdag07:30 - 23:30

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, SUV's

Een geslaagde vakantie met een auto huren in Gaziantep

Een waardevolle en indrukwekkende vakantie in Gaziantep bereikt u door een auto te huren bij Sixt autoverhuur. Onze autoverhuur en Gaziantep in het zuidoosten van Turkije is gevestigd op twee locaties: bij de luchthaven Gaziantep Oguzeli Airport (GZT) en in de op circa 20 kilometer afstand gelegen stad Gaziantep zelf. U heeft dus altijd snel een auto bij de hand. Rijd met uw huurauto naar de op een heuvel gelegen vestingwerken in het stadscentrum en geniet van een panoramisch uitzicht over Gaziantep. Om vervolgens koers te zetten naar het Zeugma MozaÔek Museum (over de verloren stad Zeugma aan de Eufraat), het middeleeuwse Fort Rum Kalesi en het Archeologisch Museum.

Een pakket op maat bij onze autoverhuur en Gaziantep

Kies voor een auto huren in Gaziantep en u krijgt bij onze professionele autoverhuur een hoogstaande service, goede huurvoorwaarden en een voordelige prijs. Een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's valt altijd in uw voordeel uit. Via onze website of app voor iPhone en iPad kunt u eenvoudig en snel uw auto uitzoeken en vastleggen. Desgewenst inclusief praktische opties als een verzekering voor een extra bestuurder (voor al u met meerdere chauffeurs wilt rijden), navigatiesysteem, kinderstoeltje en opwaardering van een standaard WA-verzekering naar een all-risk verzekering. Onze goedkope autoverhuur biedt alle ruimte om een huurpakket op maat samen te stellen. U kunt ook dag en nacht onze reserveringslijn bellen (+31(0)23 56 986 56), om ervoor te zorgen dat er bij aankomst een auto voor u klaar staat.

Keuze uit vele merken auto's van nog geen half jaar oud

Gaziantep, gelegen op zo'n 120 kilometer van de Middellandse Zee, is in de geschiedenis onderdeel geweest van het Perzische, Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse Rijk. Het is een rijke cultuurhistorische bestemming die u uitstekend kunt verkennen met een gehuurde auto, vrachtwagen of SUV. Daarbij heeft u onder meer de keuze uit een nieuwe Peugeot, Volkswagen, Audi, Mini Cooper, Mercedes, Renault of Chevrolet. U kunt uw auto bij aankomst op de luchthaven of in de stad zowel tijdens de reguliere openingstijden (van maandag tot en met zaterdag) of daarbuiten (op afspraak) ophalen of terugbrengen. Profiteer van onze aanbiedingen en haal meer uit uw vakantie door een auto te huren in Gaziantep.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice