Autoverhuur
Diyarbakir
Inklappen
Turkije // Diyarbakir
Gegevens wijzigen

Auto huren Diyarbakir – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Auto huren in Diyarbakir

Bent u op zoek naar autoverhuur in Diyarbakir? Met Sixt kunt u makkelijk een auto huren. U kunt een auto huren in Diyarbakir en daarmee alles ontdekken over de geschiedenis van de stad. Ontdek de Koerdische roots van Diyarbakir. Bezoek de koningsbeelden of proef van de Koerdische keuken. Laat u daarbij begeleiden door ons. Wij bieden goedkope autoverhuur voor ieders budget. Waarschijnlijk vliegt u naar Diyarbakir (DIY) maar ook interessant om te weten dat er ook een treinverbinding is met de voornaamste Turkse steden zoals Ankara en Istanbul. Ons verhuurkantoor is op de luchthaven. U kunt op verschillende manieren een auto boeken: via de website, telefonisch of via uw vertrouwde reisbureau. Bij ons zijn de auto's splinternieuw: ze zijn maximaal een half jaar oud.

Autoverhuur en Diyarbakir : het meest complete contract

Doet u gerust de prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Wij zijn er zeker van dat u nergens zo'n volledig contract voor autoverhuur vindt als bij ons. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Ongelimiteerde kilometers. Een WA-verzekering is standaard bij ons. Dekking tegen de schade ook en voor een kleine meerprijs kunt u de 'eigen risico-dekking' zelfs volledig afkopen. Wenst u geen gedoe met kaarten, dan boekt u er toch gewoon een navigatiesysteem bij. Een diefstaldekking en u bent dieven te slim af, een banden- en autoruitendekking en u bent zeker dat u tegen alles verzekerd bent. Autoverhuur zoals het hoort!

Een auto huren in Diyarbakir. Verken de omgeving

De stad zelf is al heel mooi. U kunt kopje thee drinken in ťťn van de theehuizen van Gazi KŲsk. U kunt de Grote Moskee bezoeken: deze oudste moskee van AnatoliŽ dateert uit de 11de eeuw. De Mariakerk is een Syrische Orthodoxe kerk. Daarnaast is de Armeense Kerk, niet zomaar een kerk, maar de grootse kerk in het Midden-Oosten. Maar waarom zou u zich beperken tot Diyarbakir als er buiten de stadsmuren zoveel te beleven valt? Met een huurauto is het zalig om de streek van Diyarbakir te verkennen. Rij naar Hasankeyf en ontdek daar een stad met veel Middeleeuwse architectuur of breng een bezoek aan de neolithisch site van «ayŲnŁ.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice