Bangkok Suvarnabhumi Luchthaven

Bangkok Suvarnabhumi Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

999 Moo 1, T.Nong Prue, A.Bang, 10540 Samut Prakan

GDS-Code: BKK

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bangkok Suvarnabhumi Luchthaven

Suvarnabhumi Bangkok luchthaven auto huren

Bij aankomst op het vliegveld is het ideaal als je direct een auto tot je beschikking hebt. Onze SIXT vestiging biedt uitkomst. Bij ons kan je een luxe auto huren op de Suvarnabhumi luchthaven in Bangkok tegen zeer voordelige prijzen. Denk aan BMW, SUV’s, en Japanse topmerken. Daarnaast kan je kiezen uit de vele extra opties, zoals kinderzitjes, een navigatiesysteem welke in Bangkok en omgeving een absolute aanrader is en schade dekking voor een zorgeloze tijd met jouw huurauto. Onze SIXT vestiging laat zien dat eersteklas mobiliteit kan worden aangeboden voor een betaalbare prijs.

Wat maakt de Suvarnabhumi luchthaven vestiging zo speciaal?

SIXT’s luchthaven Bangkok

Onze autoverhuur op de BKK luchthaven ligt tussen uitgang 7 en 8 in de aankomsthal. Onze gratis shuttle service brengt je in 10 minuten naar je gereserveerde voertuig en vertrekt ieder half uur. Volg de groene borden "Transportation Centre" (Bus Terminal) wanneer je jouw voertuig terugbrengt naar de Suvarnabhumi luchthaven van Bangkok. Neem de afrit aan de linkerkant na ongeveer 1 kilometer en volg de borden "Car Rental" waarna je linksaf slaat onder de "u-turn bridge". Na 500 meter zie je onze SIXT vestiging aan de linkerkant. We zijn gevestigd naast de parkeerplaatsen voor limousines.

Ontdek Bangkok met je huurauto

Je kan je waarschijnlijk beter afvragen wat je niet kan doen in Bangkok. Deze stad heeft zoveel te bieden. De Wat Arun tempel gelegen aan de rivier is indrukwekkend en een mooie uitkijkpunt. Voor een moment van rust is The Ancient City op een half uur rijden van Bangkok een echte aanrader. Bezoek daarnaast de koninklijke paleizen, tempels, drijvende markten, luxueuze winkelcentra en de Chao Phraya rivier. Een auto huren op de Suvarnabhumi luchthaven van Bankgkok biedt jou het comfort van maximale mobiliteit in luxe terwijl je geniet van je air condition in een betrouwbare auto van SIXT.