Bangkok

Bangkok auto huren

Ontdek deze overweldigende metropool met je huurauto. Bangkok, de fascinerende hoofdstad van Thailand bied je veel cultuur, hectiek, eten en bezienswaardigheden. De stad is enorm en ook de omgeving is de moeite waard om te verkennen met de auto. Alle SIXT locaties zijn goed bereikbaar. Haal je auto bijvoorbeeld op bij SIXT op de Bangkok Suvarnabhumi Luchthaven of bij een SIXT vestiging in het hart van de stad. Kies een luxe Sedan of een ruime SUV, comfortabele, luxe auto's met airco, geen overbodige luxe in Bangkok. 
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Bangkok

In Bangkok een auto huren is eenvoudig en het maakt je reis een stuk aangenamer. We hebben nieuwe, auto's en luxe merken. Boek een Sedan of een comfortabele SUV om je te bewegen in en rond Bangkok. Kies handige extra's bij je reservering, zoals een navigatiesysteem wat in Bangkok geen overbodige luxe is. Of boek volgetanks ophalen, bijna leeg terugbrengen. Zo hoef je niet in alle haast nog een tankstation op te zoeken. Je kunt je auto huren op je eigen termijn, bijvoorbeeld voor weekendverhuur voor een korte zakelijke trip of langetermijn verhuur voor een onvergetelijke rondreis.

Handige tips bij bezoek aan Bangkok

Wat te doen in Bangkok

Bangkok is de bruisende stad waar je van de ene indruk in de andere valt. Duik bijvoorbeeld in het nachtleven van Koa San Road. Of bezoek de talloze tempels en bezienswaardigheden, zoals het Arun tempelcomplex aan de Chao Phraya. Maar ook de omgeving van Bangkok is met de vele natuurgebieden en oude steden zoals Ayutthaya meer dan de moeite waard.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties