Puerto del Rosario

Auto huren Puerto del Rosario – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Puerto del Rosario

Als u een auto wilt huren in het Spaanse Puerto del Rosario, dan staat autoverhuur Sixt uiteraard voor u klaar. Met meer dan vierduizend vestigingen over de hele wereld kunnen wij u ook in deze plaats goed van dienst zijn. U kunt centraal terecht bij onze locatie Fuerteventura P. Rosario Port. Tevens zijn er binnen een straal van twaalf kilometer nog drie vestigingen van onze goedkope autoverhuur te vinden, namelijk bij Fuerteventura Airport, Fuerteventura Caleta del Fuste en Fuerteventura Calela Fuste.

Bekijk meer Bekijk minder
Ook in Spanje een auto huren zoals u het wilt

Ook in Spanje een auto huren zoals u het wilt

Wij staan wereldwijd klaar voor onze klanten, met een uitstekende service, maatwerk mogelijkheden, een veelzijdigheid aan merken en modellen huurauto's en talloze extra mogelijkheden. Bij onze autoverhuur in Puerto del Rosario heeft u de optie een navigatiesysteem bij te boeken, of bijvoorbeeld een veilig zitje voor een klein kind. U kunt een auto huren in Puerto del Rosario die bij u past, als een Nissan, Peugeot, Volvo, Volkswagen, BMW of Mercedes. Voor iedere zakenreis, voor iedere romantische trip samen en voor iedere gezinsvakantie bieden wij het juiste vervoer. U huurt bij ons altijd zeer voordelig. U kunt dit zelf ontdekken door een prijsvergelijking voor goedkope prijzen te maken.

Diverse mogelijkheden om een auto te huren

Diverse mogelijkheden om een auto te huren

U kunt op diverse manieren een huurauto regelen bij onze autoverhuur in Puerto del Rosario. U kunt dit via uw reisorganisatie doen, maar u kunt ook altijd contact opnemen met ons callcenter. Hier kunt u uiteraard ook terecht met al uw vragen. Via de website is het heel gemakkelijk te reserveren bij onze autoverhuur in Puerto del Rosario. U kunt alles tot in detail aangeven, zodat wij alles al voor uw aankomst kunnen regelen. De meest moderne manier om te reserveren is via de app. U kunt tegenwoordig ook heel eenvoudig met uw smartphone of ipad een auto huren in Puerto del Rosario. Wilt u bezienswaardigheden in de omgeving bezoeken? Dan zijn de autovrije winkelstraat Calle Primero de Mayo, de kerk kerk Iglesia Nuestra Señora del Rosario en museum Casa Museo Unamuno absolute aanraders.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties