Madrid Chamartín Treinst

Madrid Chamartín Treinst AUTOVERHUUR

adres

C/ Agustín de Foxá, s/n, 28036 Madrid

GDS-Code: MAD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 21:00

ZA:

08:00 - 15:00

ZO:

08:00 - 21:00

Vakanties:

08:00 - 15:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Madrid Chamartín Treinst

Wat maakt Madrid Chamartin Treinstation zo speciaal?

Autoverhuur Madrid Chamartin Treinst

Ga voor compleet comfort tijdens je bezoek aan Madrid met een huurauto van SIXT Autoverhuur Madrid Chamartin Treinstation. Huur een auto op de SIXT vestiging gelegen dichtbij het treinstation. Je hebt de keuze uit Economy, Sedan en Compact. Iets groters nodig? Kies dan voor een Bestelbusje of Personenbusje. Als je van complete luxe wilt genieten kan je ook kiezen uit Luxe & Sportmodellen. Maak jouw huurauto compleet met boekbare extra’s, zoals een dekkingspakket of een extra bestuurder. Met SIXT zie jij alle bezienswaardigheden en ben je op tijd voor al jouw afspraken op eigen gemak.

SIXT vestiging op Madrid Chamartin Treinstation

Vanaf de luchthaven vertrekt er elke 30 minuten een trein naar het Madrid Chamartin Treinstation. Je bent met de trein binnen 11 minuten op het station. Verlaat het treinstation via de hoofdingang en loop richting de parkeerplaats. Sla bij het tweede zebrapad linksaf. Je vindt daar dan Autoverhuur Madrid Chamartin Treinstation. Volg de borden naar het Chamartin Treinstation wanneer je jouw huurauto wilt terugbrengen. Parkeer je huurauto dan op één van de SIXT parkeerplekken. Laat de sleutels met het parkeerticket achter bij de SIXT vestiging, gelegen tegenover de parkeerplaats.

Ontdek Madrid met jouw huurauto

Kies voor Autoverhuur Madrid Chamartin Treinstation en ontdek Madrid op eigen tempo. Ontdek de vele pleinen die de stad te bieden heeft zoals de Puerta del Sol en Playa Mayor. Of bezoek het historisch Koninklijk Paleis. Boek een stadiontour en bezoek het Santiago Bernabeu stadium, de thuishaven van Real Madrid. Of vind de grootste collectie aan kunst ter wereld in het Museo del Prado.