Ibiza

Huur een auto op Ibiza

Wie op Ibiza een auto wil huren kan kiezen uit meerdere vestigingen. Zo kan je direct wegrijden vanaf de luchthaven op Ibiza met een sportieve SIXT huurauto, maar ook in de steden en in de haven vind je vestigingen van SIXT. Op Ibiza een auto huren brengt je naar alle mooie plekjes waar het openbaar vervoer niet komt. Hoe ga jij Ibiza ontdekken? Huur je een auto op Ibiza met een groter reisgezelschap dan heb je de keuze uit diverse minibusjes die jou en je gezelschap het hele eiland overbrengen. Zijn jullie met een kleiner gezelschap dan kun je kiezen voor een sportieve stadsauto waarmee je zowel de uitgestrekte omgeving als de binnenstraten van Ibiza volledig kan ontdekken.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten op Ibiza

Een auto huren op Ibiza waar je misshien altijd al eens in hebt willen rijden?Kies dan voor een Premium Coupé model en tour in stijl over het eiland. Of liever een minder opvallend voertuig? Dan heeft SIXT Sedans, Stationwagons of SUV’s in de vloot die voor zowel eendagshuur als voor een wekelijkse verhuur zeer geschikt zijn. Ga je een auto huren op Ibiza dan kun je bij enkele modellen kiezen voor een vaste prijs per dag met ongelimiteerde kilometers. Wil je tijdens je reis van alle gemakken voorzien zijn dan boek extra’s bij, denk hierbij bijvoorbeeld aan een kinderzitje of een GPS.

Handige tips bij bezoek aan Ibiza

BENODIGDE DOCUMENTEN VOOR HET HUREN VAN EEN AUTO:

Als je een SIXT-auto gaat huren op het mooie eiland Ibiza heb je qua documenten alleen je identiteitsbewijs en rijbewijs nodig, meer niet.

FLEXIBELE HUUROPTIES:

Bij SIXT vinden we flexibelheid erg belangrijk. Dit is de reden dat je je huurauto van SIXT altijd gratis kunt annuleren.

BOEKBARE EXTRA’S BELICHTEN:

Ga je naar dit mooie eiland met je kinderen? Boek er dan een kinderzitje bij. Zo kun je je eigen stoeltje lekker thuislaten, dat scheelt een hoop gesleep!

Wat te doen op Ibiza

’s Avonds heerlijk eten en de clubs onveilig maken, overrdag lui zijn op het strand. Ibiza heeft als eiland voldoende strand die met je huurauto goed bereikbaar zijn. Ook de wandelaar bereikt zo de mooiste wandelplekjes voor trektochten door de bergen of langs de kust. Spectaculair is de zonsondergang vanaf het strand Cala d'Hort, hiervandaan zie je het natuurreservaat Es Vadra, in de zee zakken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties