car image car image
Auto huren Ibiza
 
 

Waarom bij Sixt huren?

 • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
 • Goedkoop een auto huren in Ibiza
 • Huurauto's in Ibiza en wereldwijd
 • Autoverhuur in meer dan 100 landen
 • meer dan 180.000 huurauto's
 • 50.000 Duitse premium auto's
 • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland
Goedkoop auto huren in Ibiza is erg handig om uw vakantie door te komen zoals u dat zelf wilt. Wij begrijpen dat als geen ander! Sixt autoverhuur Ibiza heeft twee vestiging voor u met de mooiste en nieuwste modellen auto's beschikbaar voor een lage prijs. Bekijk zelf hoe voordelig wij zijn en welke prachtige huurauto's wij voor u geselecteerd hebben!
 
 • Ibiza Luchthaven
  Zona rent a car - Llegadas
  07818 Sant Jordi de Ses Salines

  Ma. - Zo.07:30 - 23:00
  Feestdag07:30 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Ibiza Haven
  Paseo Joan Carles I, 37
  07800 Ibiza

  Ma. - Zo.10:00 - 14:00
   17:00 - 21:00
  Feestdag10:00 - 14:00
   17:00 - 21:00
  Op deze locatie huren

 • Ibiza Airport

  Sixt Autoverhuur
  Zona rent a car - Llegadas
  07818 Sant Jordi de Ses Salines

  Ma. - Zo.07:30 - 23:00
  Feestdag07:30 - 23:00

  24u ophalen

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Ibiza Haven

  Sixt Autoverhuur
  Paseo Joan Carles I, 37
  07800 Ibiza

  Ma. - Zo.10:00 - 14:00
   17:00 - 21:00
  Feestdag10:00 - 14:00
   17:00 - 21:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Een auto huren in Ibiza

Autoverhuur Ibiza

Ibiza is een 41 kilometer lang eiland met ongeveer 100.000 inwoners en ligt ongeveer 200 kilometer van het vasteland van Spanje vandaan. Ibiza is een eiland met uitersten, aan de ene kant zijn er de luxe villa`s en aan de andere kant is er het massatoerisme te vinden. Voor zowel gezinnen als voor jongeren is het een prachtige plek. Overdag zijn er veel gezinnen te vinden die Ibiza willen verkennen en gedurende de avonduren zijn er de jongeren die gaan feesten tot vroeg in de ochtend. Er is een prachtige natuur en er zijn prachtige villaīs te vinden door heel Ibiza. Kortom, Ibiza is zeker een vakantiebestemming om aan te raden!

Auto huren Ibiza Airport

De handigste manier om het eiland te bezoeken is met het vliegtuig. 7 kilometer van het centrum ligt Ibiza Airport. Een vlucht naar Ibiza duurt ongeveer 2 ŗ 2,5 uur, en aangekomen op Ibiza is het fijn als u direct naar uw eindbestemming kunt gaan! Een auto huren in Ibiza kan dan erg handig zijn. Onze autoverhuur heeft natuurlijk een vestiging op Ibiza airport zodat u direct bij aankomst kunt instappen in uw huurauto.

Autorijden in Ibiza

Wanneer u auto gaat rijden in Ibiza zijn er geen specifieke verkeersregels die anders zijn dan in Nederland. De wegen kunnen wel erg variŽren op dit prachtige eiland, sommige wegen zijn zeer goed onderhouden en sommige zijn erg vervallen. Een auto huren in Ibiza is hierdoor zeker geen overbodige luxe!

Een auto huren in Ibiza betekent onafhankelijkheid!

Auto huren in Ibiza

Droomt u ervan om lekker in uw eigen cabrio rond te rijden in Ibiza? Een auto huren kan dan zeker een oplossing bieden. Met een huurauto van Sixt bent u volledig onafhankelijk van het openbaar vervoer en kunt u op de door uw gewenste tijden en dagen alle prachtige plekjes van Ibiza bezoeken. Met uw huurauto kunt u zelfs op plekken komen waar het openbaar vervoer niet kan komen. Aangezien Sixt als geen ander begrijpt dat u wel in een mooie auto wilt rondrijden, kunt u uitsluitend een nieuwe auto huren bij onze autoverhuur, die nooit ouder dan 6 maanden is. Hierdoor bent u er niet alleen verzekerd van dat u in een veilige auto rijdt, maar ook nog eens dat u in een nieuw model rijdt. Mocht u Ibiza niet goed kennen, dan is het uiteraard mogelijk om een extra navigatie bij te boeken. Ontdek Ibiza zoals u het wilt in een huurauto die bij u past!

Bij Sixt kunt u een auto huren in Ibiza op drie locaties

Op het eiland heeft Sixt een autoverhuur locatie op de luchthaven en een autoverhuur vestiging op de haven van Ibiza, zodat u direct bij aankomst in kan stappen en Ibiza kunt gaan verkennen. Bekijk onze autoverhuur locaties en bekijk welke locatie het dichts bij uw aankomst en bestemming is!